“İnsan odaklı sistem ile geleceğiz”

MHP Karatay İlçe Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz, eşit hizmet odaklı bir anlayış ile yola çıktıklarını söyledi.
MHP İlçe Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz, MHP Karatay İlçe Başkanı Tarık Taşçı ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize bir ziyarette bulunarak, gelecek projeleri hakkında bilgiler verdi. 
İnsan faktörünün kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Kiraz, “Hizmeti eşit ve adil bir şekilde insanlarımız arasında dağıtmaya gayret göstereceğiz. Merkezin dışında kalan bazı mahallelere hizmet götürülmediğini görüyoruz. İnsanlar bu konuyu bize ifade ediyor. Bunlardan dolayı her mahalleye eşit hizmet götürecek bir hizmet anlayışı hedefliyoruz” dedi. Aslım çöplüğünün Karatay için büyük bir sorun olduğunu da söyleyen Kiraz, “Özellikle yaz aylarında Karatay için ciddi bir sorun teşkil eden Aslım çöplüğü sorununu kısa bir süre içinde çözmeyi planlıyoruz. Bu sorunu çözerken hem geri dönüşüm sağlanarak vatandaş önemli bir sorundan kurtarılırken, hem de elde edilecek enerji ile belediyeye girdi sağlayacağız. Bunu çok kısa bir zaman içinde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Konya’nın en önemli turizm alanı olan Mevlana Müzesi’ni gerçek bir ‘bacasız fabrika’ haline getirmeyi de amaçladıklarını kaydeden Kiraz, böylelikle ilçenin önemli sorunlarından biri olan istihdam sorununu da bir nebze çözebileceklerini ifade etti. İlçenin en büyük problemi olarak ulaşımı gören İlyas Kiraz, bu problemin çok kısa bir zaman içinde çözülmesi gerektiğini aktardı. Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazıişleri Müdürü Çetin Oranlı da muhalefetin işini iyi yapmasının iktidarın daha kaliteli hizmet vermesi için çok önemli olduğunu ifade ederek, bu konuda muhalefete önemli görevler düştüğünün altını çizdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri