İnşaat ve Belediyecilik sektörü Konya'da

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş tarafından Konya Kent 2011 Konya 7. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı ile 8. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri
Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş tarafından Konya Kent 2011 Konya 7. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı ile 8. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri ve Dekorasyon Fuarı ve Konya 8. Isıtma - Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz, Pompa, Vana, Tesisat Yalıtım Malzemeleri ve Boru Fuarı'yla inşaat, ısıtma ve belediye ihtiyaçları sektörü Konya'da buluşacak.
Fuarla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Ersözlü, geleneksel hale gelen fuarlardan birinin 7'cisini birinin ise 8'ncisini düzenlediklerini belirterek, "Bu fuarlarla inşaat, yapı, ısıtma ve belediye ihtiyaçları ile ilgili sektörler Konya'da bir araya geliyor. Konya gerek inşaat, gerekse belediyecilik konusunda Türkiye'de örnek kentlerden birisidir. Bu nedenle bu fuarın burada düzenlenmesi ayrı bir önem arz ediyor. 7 Nisan günü açılışını yapacağımız fuar Pazar gününe kadar açık kalacak. Bu yıl 10 ülkeden 200'den fazla firma ve temsilcisinin fuara katılmasını bekliyoruz. Ayrıca Türkiye'nin her bölgesinden 200 belediye başkanı ve 400 belediye temsilcisi de fuarımıza katılacak ve düzenlenecek seminerlere katılacak" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri