İnşaat Mühendisleri Odası’ndan Klasik Türk Müziği konseri

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi sanat etkinlikleri çerçevesinde Konya Mûsikî Derneğinin Prof. Dr. M. Yaşar Kaltakçı yönetiminde verdiği Isfahan Faslı Klâsik Türk Müziği Konseri Mevlana Kültür Merkezi Sultan Velet salonunda gerçekleştirildi.
Yoğun katılımın yaşandığı programda, salonu dolduran musiki severler iki bölümden oluşan solo ve koro şarkıların seslendirildiği konseri beğeniyle takip etti.
İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda; Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan, Konya Barosu Başkanı Hasan Özen, Konya Barosu eski Başkanı Hasip Şenalp, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Köken, Faruk Ulular, H. Hüseyin Esfendiyar, dernek yöneticileri ve çok sayıda musiki sever katıldı.
Uğur İbrahim Altay, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak birçok etkinlik düzenliyoruz. Ama inanın bizi en çok sevindiren, gururlandıran, Konya Musiki Derneği ile düzenli hale gelen bu konserlerimizdir. Bu değerli insanlarla birlikte her pazar odamızda birlikte olmaktan onlara mekân sağlamaktan memnuniyetimizi ifade etmek istiyorum. İnanın her pazar sizlere bu konserleri hazırlamak için, öylesine gayretle, özveriyle ve disiplinle çalışıyorlar ki bunun güzelliğini, hepiniz birazdan bu sahnede inşallah yaşayacaksınız. Özellikle öğrencisi olmaktan gurur duyduğum, Prof. Dr. Yaşar Kaltakçı hocam ve tüm Konya Musiki Derneği üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Konya Musiki Derneği Başkanı Celalettin Kara’nın da konuşma yapmasının ardından Klasik Türk Müziği konserine geçildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kültür Sanat Haberleri