İnşaat Alanındaki Vinç Devrildi

Kadıköy’de, bir inşaat alanındaki vinç rüzgarın da etkisiyle devrildi. Vincin inşaat alanına düşmesi büyük bir facianın yaşanmasını önledi.Olay 16.30 sıralarında, Feneryolu Kuyubaşı Sokak’taki inşaat alanında meydana geldi. Edinilen...

Kadıköy’de, bir inşaat alanındaki vinç rüzgarın da etkisiyle devrildi. Vincin inşaat alanına düşmesi büyük bir facianın yaşanmasını önledi.

Olay 16.30 sıralarında, Feneryolu Kuyubaşı Sokak’taki inşaat alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat çalışmaları için kurulan vinç rüzgarın da etkisiyle devrildi. Vincin inşaat alanına devrilmesi nedeniyle can kaybı ve yaralanma olmadı. Olayın hemen ardından söz konusu adrese polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Zabıta ekipleri inşaat alanında inceleme yaptı. Polis de konuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Bir görgü tanığı, vincin daha önce de sallandığını, yetkililerini devrilme ihtimaline karşı uyardığını söyledi. Görgü tanığı, “Bugün de yanında geçtim. Birkaç dakika sonra devrildi. Söylediklerimi dikkate almadılar.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri