İnönü Ortaokulu’ndan kermes ve sergi

Yunak İnönü Ortaokulu Müdürlüğü, 2023- 2024 eğitim öğretim yılını yaptığı iki etkinlikle taçlandırdı.

İlçenin başarılı okullarından Yunak İnönü Ortaokulu Okul Aile Birliğince kermes düzenlendi. Veliler yapılan el emeği ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sundu. Ayrıca, açılan teknoloji tasarım ve resim sergisi ile bir yıl boyunca öğrencilerin yaptığı ürünler Yunak halkı tarafından takdir ve beğeni ile gezildi.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ve protokol üyeleri, öğrenciler tarafından hazırlanan resim, teknoloji ve tasarım sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Müdür İşcan, sergiyi gezerek öğretmenler Yurdanur Şenol ve Bahar Koçak'tan sergi hakkında detaylı bilgi aldı. Sergide öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmalar ve projeler sergilendi.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, sergi açılışında yaptığı konuşmada, öğrencilerin ve öğretmenlerin yıl boyunca gösterdiği çabaların sonucunda ortaya çıkan bu güzel etkinlikten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İşcan, kermes ve sergide emeği geçen okul yönetimine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

İnönü Ortaokulu'nun düzenlediği yıl sonu kermes ve sergi etkinliği, eğitim camiasının birlik ve beraberlik içinde, sosyal ve kültürel etkinliklerle bir araya gelmesini sağlarken ilçe halkı için de güzel bir gün yaşanmasına neden oldu. İnönü Ortaokulunca düzenlenen sergi ve kermes etkinliği vatandaşlardan tam not alırken, öğrenciler de başarılı bir yılı geride bırakmanın sevincini yaşadılar.

MUSTAFA ÜNÜVAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri