İnegöl’ün Asfalt Sorunu Çözüldü

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın merkezinde hayata geçirilen tüm hizmetlerini ilçelere de taşıdıklarını belirterek, İnegöl’e bağlı Cerrah Mahallesi’ndeki asfalt sorununu da çözdüklerini söyledi.Büyükşehir...

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın merkezinde hayata geçirilen tüm hizmetlerini ilçelere de taşıdıklarını belirterek, İnegöl’e bağlı Cerrah Mahallesi’ndeki asfalt sorununu da çözdüklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi, ‘bütünşehir’ uygulaması ile büyükşehir sınırlarında gerçekleştirilen tüm hizmetleri ilçelere de ulaştırmaya devam ediyor.

Başkan Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte İnegöl ilçesine bağlı Cerrah Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerde de altyapıdan yol çalışmalarına kadar her alanda faaliyetlerin sürdüğünü belirterek, “İnegöl de en güçlü ilçelerimizden biri. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyesiyle ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalarla İnegöl’ün merkezine, mahallelerine ve tarla yollarına kadar yol yapımı ve düzenlemeleri yapılıyor” dedi.

İnegöl merkezi ile Cerrah arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik yolda asfalt çalışması yaptıklarını anlatan Altepe, çalışmaların Yenice ile devam edeceğini söyledi.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri