İnegöl'de Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde dün gece meydana gelen iki ayrı silahlı saldırıda iki kişi vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralandı.İlk olay Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre arabayla gezmekte olan Ahmet Yıldız...

Bursa’nın İnegöl ilçesinde dün gece meydana gelen iki ayrı silahlı saldırıda iki kişi vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralandı.

İlk olay Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre arabayla gezmekte olan Ahmet Yıldız ile Remzi T. Arasında alacak verecek nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Remzi T. belinden çıkardığı silahla Ahmet Yıldız'ı bacağından yaraladı. Remzi T., yaralı Ahmet Yıldız’ı İsaören kavşağında arabadan atarak kayıplara karıştı. Yaralı Ahmet Yıldız, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulasında sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

Kaçan Remzi T. ise Avarlar Kavşağı’nda trafik ekipleri tarafından durduruldu. Araç içerisinde yapılan aramada silahlı yaralama olayında kullanılan silah ele geçirildi. Remzi T. emniyette yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Ahmet Yıldız’ın araç içerisinde bir şahsın daha olduğunu söylemesi üzerine emniyet ekipleri, kayıplara karışan kimliği belirsiz şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

KALDIRIMDA KURŞUN YAĞDIRDI

Bir diğer olay ise Hamidiye Mahallesi Barış Sokak üzerinde meydana geldi. Gece geç saatlerde arkadaşları ile sokak üzerinde sohbet etmeye başlayan Levent Karataş (30), yoldan geçen ve henüz kimliği tespit edilemeyen bir şahıs tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Meydana gelen olayda Karataş bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanarak yerde kaldı. Karataş’ı yaralayan saldırgan ise koşarak olay yerinden kaçtı.

Karataş’a ilk müdahaleyi yanında bulunan arkadaşları yaptı. Yaralı, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile acil servise kaldırılarak tedavi altına alındı. Emniyet ekipleri ise olay yerinden koşarak kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri