İnceman: Hedefimiz yüksek

Torku Konyaspor'un tecrübeli futbolcusu Uğur İnceman, yeni sezon hazırlıkları ile yeşil-beyazlı ekibin yeni sezondaki hedefini açıkladı. İnceman, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, “Herşey çok iyi olacak” dedi

Torku Konyaspor'un tecrübeli oyuncusu Uğur, iyi bir hazırlık döneminden geçtiklerini ve artık lig havasını yaşamaya başladıklarını söyledi. Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferi, Uğur İnceman, çok iyi bir arkadaşlık ortamına sahip olduklarını ve bunun avantajını kullanarak camiamıza iyi bir Torku Konyaspor izlettirmek istediklerinin altını çizdi.

İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ
Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu Uğur İnceman, hazırlık dönemindeki çalışmaları değerlendirerek başladığı açıklamasında, "Isparta Davraz ve Hollanda'da olmak üzere iki kamp dönemi geçirdik. Hollanda kampı hazırlık maçları ağırlıklıydı. Ben dahil yeni gelen arkadaşlar olmak üzere bir alışma sürecimiz vardı. Bazı şeyleri oturtmaya çalıştık. Hocamızın düşüncelerini gerçekleştirme adına çalışmalar yaptık ve bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bizim adımıza verimli iki kamp dönemi geride kaldı. Şimdi lig öncesi son çalışma periyoduna girdik. Oynayacağımız hazırlık maçlarıyla sezona en hazır şekilde başlamak istiyoruz. Umarım camiamıza ve bize gönül verenlere iyi bir Torku Konyaspor izlettiririz" görüşlerine yer verdi.

ARKADAŞLIK ÇOK ÖNEMLİ
Bir basın mensubunun 'Ligin tecrübeli oyuncularından biri olarak diğer formasını giydiğin takımlarla kıyasladığında buradaki havayı ve beklentilere ulaşma hedefini nasıl değerlendiriyorsun?' sorusuna  Uğur İnceman, "Çalışmak kadar iyi bir takım oluşumunda arkadaşlıkta çok önemli. Buraya geldiğim ilk günden bu yana arkadaşlığın takımımızda çok iyi olduğunu gördüm ve yaşadım. Çok iyi bir ortamımız var. Bu da bizi mutlaka başarıya götürecektir. Bize burada düşen görev; iyi çalışmak ve hocamızın bizden istediklerini yerine getirmek. Bunları yerine getirdiğimiz zaman sonuca gideceğiz ve iyi bir Torku Konyaspor izlettireceğiz. Buna inancım tam" cevabını verdi.

BİZİM HEDEFİMİZ YÜKSEK
Torku Konyaspor'un Antalyaspor'dan transfer ettiği Uğur İnceman hedefle ilgili soruya ise "Herkesin kendisine göre bir hedefi var. Bizimde hedeflerimiz yüksek. Buna göre bizden beklentilerde yüksek. Bizde bu beklentilere cevap vermek istiyoruz. Bu yüzden çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Sıkıntılı bir süreç yaşamamak için iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunu başarırsak ondan sonraki sürecin bizi nerelere götüreceğini hep birlikte göreceğiz" şeklinde cevap verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri