İncedal yılın hocası

Konyaspor'un eski futbolcularından ve teknik adamlarından Yavuz İncedal yılın en anlamlı ödülünü yarın alacak. “Yılın Futbol Oscarları” ödül töreninde Yavuz İncedal ve Fatih Terim 6 şampiyonluk yaşayan teknik adam ödülü alacaklar

Fonex Kozmetik'in  sponsorluğunda geleneksel hale getirilen Futbol Plus Dergisi'nin  “Yılın Futbol Oscarları” ödül töreni yarın İstanbul'da Polat Rönasans otelde gerçekleştirilecek.  “Fonex’le Yılın Futbol Oscarları”nın 14’üncüsünde ödül alacaklar belli oldu.Ödül alacakların arasında Konya'nın yetiştirmiş olduğu önemli teknik adamlardan Yavuz İncedal'da var. Gümüşhanespor'u 2. lige yükselterek 6. şampiyonluğuna imza atan Yavuz İncedal'ın da katılacağı ödül törenine Spor, Siyaset, Sanat ve Medya dünyasının önemli insanları da bu geceye damgasını vuracak. Yavuz İncedal, bu ödül töreninde hem Gümüşhanespor'u 2. lige çıkardığı hem de 6. şampiyonluğuna imza attığı için ödül alacak. Ödülle ilgili görüşlerini açıklayan Yavuz İncedel, “Gurur verici bir olay” diyerek, şunları söyledi: “Yapılan güzel işlerin karşılığı diye düşünüyorum. Benim ve memleketim Konya adına önemli bir mutluluk ve sevinç kaynağı. Beni aradıklarında  6 takımı şampiyon yapan hoca diye aradılar, inanılmaz mutlu oldum. Türkiye'de Fatih Terim Hoca ile ben 6 şampiyonluk yaşamışız, bundan daha keyifli ne olabilir” diye konuştu. Ödül alacakların listesi şu şekilde:

Yılın Futbol Oscarları:Yılın Kalecisi Onur Kıvrak (Trabzonspor). Yılın Savunma Oyuncusu Mehmet Topal (F.Bahçe). Yılın Orta Saha oyuncusu: Selçuk İnan (G.Saray). Yılın Forveti: Burak Yılmaz (Galatasaray)

Yılın Genç Yeteneği: Alper Potuk (Eskişehir). Yılın Teknik Direktörü: Yılmaz Vural (Elazığspor), Hamza Hamzaoğlu (Akhisar Belediye)

Özel Ödüller:

Yılın Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı (Bursaspor). Türk Futboluna Üstün Hizmet Ödülü: Abdullah Avcı (Milli Takım Teknik Direktörü), Okan Buruk (Milli Takım Antrenörü), Tayfun Korkut (Milli Takım Antrenörü), İbrahim Menderes (Milli Takım Kaleci Antrenörü) (U 20 Dünya Kupası’na ve Riva Projesi’ne verdikleri destekler için). Avrupa’da Türk futbolunu temsil ödülü: Arda Turan (A.Madrid). En Sevilen Yabancı Futbolcu: Gekas (Akhisar Belediye). Yılın Feda Ödülü: Samet Aybaba (Beşiktaş). Yılın Çıkış Yapan Teknik Direktörü: Prosinecki (Kayserispor). Yılın Belediye Başkanı: Aziz Yeniay (Küçükçekmece Belediye Başkanı). Türk Sporuna Katkı Ödülü: Alpaslan Baki Ertekin (Spor A.Ş. Genel Müdürü). Yılın Çıkış Yapan Oyuncusu: Ahmet İlhan (Karabükspor). PTT 1. Lig’de Yılın Teknik Direktörleri: Osman Özköylü (K.Erciyes) Mustafa Denizli (Ç.Rize). PTT 1. Lig’de Yılın Kulüp Başkanları Ziya Eren (K.Erciyes), Metin Kalkavan (Ç.Rize). PTT 1. Lig’de Yılın Futbolcuları: Emrah Bozkurt (K.Erciyes), Sezer Özmen (Ç.Rizespor), Efe Halil Özarslan (Bucaspor). 2. Lig’de Yılın Teknik Direktörleri: İsmail Ertekin (Balıkesirspor), Fethi Çokkeser (Kahramanmaraşspor). 3. Lig’de Yılın Teknik Direktörleri: Yavuz İncedal (Gümüşhanespor), Selahattin Dinçel (Aydınspor), Hüseyin Eroğlu (Altınordu), Turhan Özyazanlar (Diyarbakır B.B.).

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri