İnanırsanız kazanırsınız

Kartal bugün Beşiktaş ile Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan stadında karşı karşıya gelecek.

Kartal bugün Beşiktaş ile Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan stadında karşı karşıya gelecek. Saat 20.00'de başlayacak olan zorlu 90'ı Özgür Yankaya yönetecek
Torku Konyaspor bugün, İstanbul’da Beşiktaş ile 6. deplasman maçına çıkacak. Hedef: 3 puan. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynanacak, bayanlar ve cocukların izleyebileceği maç saat 20:00'de başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada Edirne bölgesinden Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya'nın yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Bahtiyar Birinci yaparken, maçın dördüncü hakemi İsmail Şencan, beşinci hakemi Murat Türker, altıncı hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu.
Torku Konyaspor’da, bu maçın hazırlıkları dün sabah yapılan ter idmanıyla tamamlandı ve Kartallar öğleden sonrada İstanbul’a uçtular. Yeşil-beyazlılar maçtan sonra geceyi İstanbul’da geçirecekler ve Konya’ya Salı günü öğleden sonra dönecekler.
Torku Konyaspor’da, planlar galibiyet üzerine yapıldı. Takımda Ali Turan ve Kokaloviç dışında önemli bir eksik yok. Moral iyi. Yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleşti. Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: İtandje- Tolga, Selim, Erdinç, Mehmet Uslu- Mehmet Güven, Ali Çamdalı- Ömer Ali, Recep, Hasan Kabze- Gekas.

Torku Konyaspor ile Beşiktaş bugün 25. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 24 maçın 2’sini Konyaspor, 14’ünü Beşiktaş kazandı ve 8 maçta berabere sonuçlandı.

YANKAYA İLE BU SEZON İKİNCİ MAÇ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Beşiktaş ile bugün Beşiktaş ile oynanacak 12.hafta maçında görevlendirilen Özgür Yankaya, bu sezon 6.haftada 29 Eylül 2013 tarihinde yeşil-beyazlıların deplasmanda 2-0 kaybettiği Trabzonspor karşılaşmasında düdük çaldı. Yankaya'nın yardımcılıklarını Trabzon'dan Serdar Diyadin ve Bahtiyar Birinci yaparken, maçın dördüncü hakemi Eskişehir'den İsmail Şencan.Maçta Manisa'dan Murat Türker beşinci, Antalya'dan Mustafa Öğretmenoğlu ise altıncı hakem olarak görev yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri