İnanırsanız kazanırsınız

Konya Anadolu Selçukluspor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 3. Haftasında bugün Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor sezonun 3. Hafta maçında bugün Kırklarelispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Saat 15.00'te başlayacak karışlaşma Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda oynanacak. Konya Anadolu Selçukluspor sezonun ilk haftasında Tokatspor ile karşı karşıya gelmiş özellikle ilk yarısında iyi oynadığı karşılaşmadan ikinci yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup ayrılmıştı. Yeşil-Beyazlılar sezonun 2. haftasında ise Aydınspor 1923'ü ağırladı. Bir çok pozisyona giren ve rakibine göre daha iyi oynayana yeşil-beyazlılar gol yollarında etkisiz kalınca maçtan 0-0 beraberlikle ayrılmış ve 1 puana arazı olmak zorunda kalmıştı. Kırklarelispor ise ilk haftada ligin güçlü ekiplerinden İnegölspor'u 2-1 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapmıştı. Geçen hafta Dardenelspor deplasmanına çıkan Kırklareli temsilcisi rakibi ile 0-0 berabere kalmıştı. Kırklarelispor 4 puanla 4. sırada bulunuyor.

KIRKLARELİ KAZANMAK İSTİYOR

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor'un Teknik Direktörü Bilgin Erdem, ligdeki konumlarını belirlemek için Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşmasından 3 puan kazanmak istediklerini söyledi. Erdem, yaptığı açıklamada, hafta sonu Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda karşılaşacakları Konya Anadolu Selçukluspor maçına iyi hazırlandıklarını söyledi. Ligdeki rakiplerini önemseyerek karşılaşmalara hazırlandıklarını belirten Erdem, şöyle konuştu:

"Ligde oynadığımız 2 maçtan 4 puan kazandık. Ligdeki konumumuz güzel. Futbolcularımızdan çok memnunuz. Karşılaşmalarda var güçleriyle mücadele ediyorlar. Grubumuzdaki tüm takımlar güçlü. Ligdeki konumumuzu belirlemek için Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşmasından 3 puan kazanmak istiyoruz. İnşallah bu sezon Kırklarelispor hak ettiği yerlere gelecek. Centilmence, güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Takımlara başarılar dilerim." Kırklarelispor ligde 4. sırada yer alıyor.

ANADOLU 1 GÜN ÖNCEDEN GİTİ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun 3. haftasında Kırkılarelispor ile Deplasmanda karşılaşacak Anadolu Selçukluspor bu maç için şehirden dün ayrıldı. Sabah 08:10 Uçağıyla İstanbul’a giden Konya Anadolu Selçukluspor oradan karayolu ile Lüleburgaz’a geçti. Lüleburgaz, Ezgi Otel konaklayan Konya Anadolu Selçukluspor dün Lüleburgaz tesislerinde saat 17:00’da yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. Konya Anadolu Selçukluspor Kırklareli'ye götürülen kafilede şu isimler yer aldı. Mehmet Zeki Uçan, Deniz Yıldırım, Ahmet Önay, Fikret Topaloğlu, Volkan Fındıklı, Can Demir Aktav, Nuh Aşkın, Mehmet Abdullah Çoban, Serhat Mermer, Emre Okatan, Murat Can Bölükbaşı, Vedat Bora, Ramazan Durdu, Aykut Uluç,Yaser Hacımustafaoğlu, İsmail Türk, Çağrı Tekin, İbrahim Alan. Cumartesi günü Lüleburgaz 8 Kasım stadyumunda saat 15:00’da başlayacak.

Kırklarelispor  maçımızı Serkan Önsal yönetecek. Önsal’ın yardımcılıklarını Levent Görün ve Enes Vahit Çavuş yapacaklar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri