İnanın, yenersiniz

Bank Asya 1. Ligde uzun zamandır galibiyete hasret kalan Konyaspor, bugün saat 16.00da Gaziantep Büyükşehiri konuk ediyor. Kartalda Serkan Şahin cezalı. Mücadeleyi Mustafa İlker Coşkun yönetecek
Konyaspor, bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Atatürk stadındaki maç saat 16.00’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada Mustafa İlker Coşkun düdük çalacak. Coşkun'un yardımcılıklarını Neşet Merdin ve Serkan Olguncan yaparken, maçın dördüncü hakemi İbrahim Bülbül.
Konyaspor’da hazırlıklar önceki akşam saatlerde yapılan antrenmanla tamamlandı. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan çalışma düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncular önce 3 grupta dar alanda pas çalışması, daha sonra ise çıkış koşuları ve top tekniğine dayalı pas çalışması yaptı. Antrenman şut çalışması ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Kartallar, dün de maçın oynanacağı saatte taktik ağırlıklı bir çalışma yaparak hazırlıkları tamamladılar ve tesislerde kampa girdiler. Yeşil-beyazlı takımda sakat olan Ertuğrul ve sarı kart cezalısı Serkan forma giyemeyecek. Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Pawelek-Hakan, Selim, Erdinç, Muhammet- Recep, Perez-Gökhan, Serbay, Ali Dere-Robak.
Konyaspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bugün 3. kez karşı karşıya gelecek. İki yıl önce iki kez mücadele eden iki takım arasında Gaziantep’de oynanan karşılaşmayı Konyaspor 1-0, Konya’da yapılan maçı da Gaziantep ekibi aynı sonuçla kazanmıştı. Hakem Mustafa İlker Coşkun ise, Konyaspor bu sezon ilik maçına çıkacak. Coşkun, geçen yıl Bucaspor ile oynanan ve Konyaspor’un 1-0 yenildiği kupa maçında düdük çalmıştı.
ÖZDEMİR: KAZANMAK İSTİYORUZ
Bank Asya 1.Lig'de kolay maç olmadığını ve ligin kaliteli kadrolarından birine sahip takımlarından Gaziantep Belediye ile önemli bir maça çıkacaklarını söyleyen Osman Özdemir, tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu ifade etti. Gaziantep Belediye ile oynanacak 14.hafta maçı ile ilgili görüşlerini açıklayan teknik direktörümüz Osman Özdemir, "İçeride oynadığımız maçlarda galibiyet anlamında bir sıkıntı yaşıyoruz. Rakip önemli bir rakip ve geçen yıldan beri istikrarlı çizgisini devam ettiren bir ekip. Kadrosunu büyük ölçüde koruyup ligdeki mücadelelerine devam ediyorlar. Tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekip. Kesinlikle zor bir maç olacak. Ama amacımız kazanmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" dedi.
Konyaspor’un pozisyona girmesine rağmen bunları değerlendiremeyen ve gol yollarında sıkıntı yaşayan bir takım olarak lanse edilmesi hakkındaki görüşleri sorulan Osman Özdemir, "Bu beni memnun ediyor. Pozisyona giriyorsak kaçırıyor kaçırmıyor o tarafı gerçekten benim için önemli değil. Eğer bu kadar pozisyona girmezse benim için sıkıntı diye düşünüyorum. Bu takım bu kadar pozisyona girmeyi başarıyorsa mutlaka bir gün bu şanssızlığını da kıracak diye düşünüyorum. Oyuncularımızın bu konuda biraz daha konsantre olacaklarına ve büyük bir problemi daha halledeceklerine inanıyorum" şeklinde görüş belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri