İnanın yenersiniz

2. Ligde PlayOff heyecanı başladı. Bugün ilk sınavına çıkacak olan Temsilcimiz Ksonya Şekerspor, Sakaryaspor karşısında Bank Asya 1. Liginin kapılarını aralamanın mücadelesini verecek

Spor Toto 2. Lig’de Play–Off heyecanı dün oynanan iki karşılaşma ile başladı. Mardan Antalyaspor Stadı’nda oynanan maçların ilkinde dün Adana Demirspor-Yeni Malatyaspor ve Bandırmaspor ile Beypazarı Şekerspor karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor ise Play-Offlar’ın ilk maçına bugün çıkacak. Şekerspor, Sakaryaspor karşısında Bank Asya 1. Ligi’nin kapılarını aralamanın mücadelesini verecek. Günün ikinci maçında ise Eyüpspor-BUGSAŞ Spor saat 20.30’da karşı karşıya gelecek.

Mardan Antalyaspor Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Zorlu mücadeleyi Denizli bölgesi üst klasman hakemlerinden Taner Gizlenci yönetecek. Gizlenci’nin yardımcılığını Birol Güldane ve Erdem Gökalp yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ali Şalk. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekerspor, karşılaşmanın hakemi Taner Gizlenci ile bu sezon ikinci sınavına çıkacak. Gizlenci, 2010-2011 futbol sezonunda temsilcimiz Şekerspor’un deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynadığı karşılaşmada görev yapmıştı. Yeşil-beyazlılar evine 2-1’lik galibiyetle dönmüştü.

Kırmızı Grup’ta normal sezonu 2. sırada tamamlayan ve Play-Off’un ilk maçına bugün çıkacak olan temsilcimiz Şekerspor, Antalya Belek’te hazırlıklarını eksiksiz bir şekilde tamamladı. Yeşil-beyazlılar, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak Sakaryaspor’u elemek ve Bank Asya 1. Ligi’nin kaplarını aralamak istiyor. Yeşil-beyazlılarda, herhangi bir sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Konya Şekerspor’da sarı kart cezalıları Erman Özcan, Gürsel Yaprakçı, İshak Çakmak, Muhammet Reis, Ömer Ali Şahiner ve Sedat Yeşilkaya ligin son maçında Ofspor karşısında bu cezalarını tamamlamıştı. Bununla birlikte takımın moralli görüntüsü teknik heyeti sevindiriyor.

2. Lig’de Play–Off maçlarının ilk periyodu bugün oynanacak zorlu maçlarla tamamlanırken, yarı final maçları önümüzdeki Çarşamba ve Perşembe günü yapılacak. Final maçı ise pazar günü oynanacak. Dün oynanan karşılaşmaların galipleri Çarşamba günü saat 19.00’da, bugün oynanacak olan maçların galipleri ise Perşembe günü aynı saatte final için mücadele edecekler. Plya-Off maçında yapılan eşleşmelere göre yeşil-beyazlılar, diğer rakiplerine göre daha avantajlı görünüyor.

Öte yandan Konya Şekerspor’da futbolcuların zorlu karşılaşma öncesinde kendine olan güveni tam. Play-Off maçlarında ellerinden geleni yapacaklarını belirten yeşil-beyazlıların başarılı oyuncuları; “Hedefimiz gecikmeli olarak da olsa ulaşacağız. Sezonun başından bu yana gerçekten zorlu bir mücadele verdik. Zaman zaman hedeften kopsak da, zirveyle aramızdaki fark açılsa da yarıştan hiç kopmadan yolumuza devam ettik. Sonucunda da ligi ikinci sırada bitirerek buralara kadar geldik. Uzun ve yorucu bir sezonun ardından artık emeklerimizin karşılığını alacağımız bir seriye geldik. İnşallah Konya’ya kupayla dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Kadir Özcan, bugün Sakaryaspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. Başarıya inanmış bir ekip olduklarının altını çizen Özcan; “Ligin son haftalarına kadar şampiyonluk yarışını sürdürdük ve hak etmediğimiz bir şekilde bu yarışı kanamadık. Bu durumun telafisini Play-Off maçlarında yapmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Tek hedefimiz Konya ve Şekerspor camiasının yüzünü ağartmak. Biz teknik ekip olarak bu konuda futbolcularımıza inanıyoruz. Hep birlikte arzu ettiğimiz başarıya ulaşmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri