İnançlı bir ekibiz

Konyaspor, Ordu maçından üç puan almanın hesaplarını yapıyor. Basın Sözcüsü Güven Öten, inançlı bir ekip olduklarını ve her maçta olduğu gibi Ordu maçına da galibiyet için çıkacaklarını söyledi
Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, Pazar günü Orduspor ile oynayacağı maçtan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Güven Öten, Orduspor ile oynanacak karşılaşmanın kolay geçmeyeceğini bildiklerini belirterek “Her maçta olduğu gibi düşüncemiz kazanmak ve Süper Lig hedefimize bir adım daha yaklaşmak” dedi.
5 haftada topladıkları 13 puanla zirvede olmanın tüm camiamızı olduğu gibi Yönetim Kurulu olarak kendilerini de çok mutlu ettiğini ifade eden Basın Sözcüsü Güven Öten “Sezona başlarken TSL hedefine ulaşacağı konusunda takımımıza olan inancımızı her defasında dile getirdik. Geride kalan 5 haftada alınan sonuçlar, teknik heyetimizin ve futbolcularımızın oyunsal anlamda sıkıntı yaşamalarına rağmen mücadelelerinden vazgeçmemeleri bu konudaki haklılığımızı ortaya koydu. İnançlı bir ekiple yola çıkmak başarıya ulaşma adına önemli bir avantaj. Bizde bu avantajı sezon sonuna kadar en iyi şekilde kullanmak istiyoruz” dedi.
Güven Öten, Kartalspor karşısında iki farklı kimlikle mücadele veren bir takımın sahada olduğunu belirterek “İlk yarı herkesin beklemediği şekilde kötü oynadık. Bunda oyuna iyi başlayamamamızın etkisi büyüktü. Ancak ikinci yarı gerçek kimliğinde bir Konyaspor sahadaydı. Takımımız kazanma adına her şeyini ortaya koydu ve son dakikalarda bulduğumuz gollerle sonuca gittik. Kötü oynarken de kazanmak önemliydi. Bu Konyaspor’un takım olma yolunda aşama kaydettiğinin göstergesi. Tabiki lider olmak kadar liderliği korumakta önemli. Bu ister istemez takımımızın üzerinde bir baskı oluşturuyor. Bu baskıyı Kartalspor maçında yaşadığımız tecrübe ile atlattığımızı ve ilerleyen haftalarda yeniden yaşamayacağımızı düşünüyorum. Bizi son derece heyecanlandıran bu galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
27 Eylül Pazar günü deplasmanda oynanacak Orduspor maçının kolay olmayacağını bildiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Yardımcısı Güven Öten “Ligdeki sıralamaya göre maç kazanılıp kaybedilmiyor. 5 haftalık dönemde yaşananlar, alınan sonuçlar bunun açık göstergesi. Bank Asya 1.Lig’de futbol bir anlık rehaveti bile kabul etmiyor ve cezası kesiliyor. Konyaspor olarak ligdeki her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bizim için küçük-büyük, zayıf-güçlü takım ayrımı yok. Pazar günü sahada kazanmak için mücadele verecek takımımızın, istediği sonuç olan galibiyetle ayrılacağına inancımız tam” şeklinde görüş belirtti.
Kartalspor Sportif Direktörü Lemi Çelik’in “Konyaspor ve Ç.Rizespor’un Süper Lig’e çıkması için gayret gösteriliyor” şeklindeki açıklamalarını şaşkınlıkla takip ettiklerini de ifade eden Öten “Geride kalan 5 haftada oynadığımız maçlara baktıkları zaman, emek harcamadan ve mücadele vermeden kazanılmış puanımızın olmadığını herkesin gördü. Buna rağmen, kırmızı kart gören oyuncuları ve aşırı derecede itiraz ettiği için maçın hakemi tarafından oyun dışına gönderildiğinde tribünleri kışkırtan teknik direktörlerini sorgulamak yerine, aldığımız galibiyete ve oyuncularımızın emeklerine dil uzatma cüretini göstermesi bu kişinin başarısızlıklarına kılıf aradığının en açık göstergesidir. Konyaspor’un korunduğunu iddia edenlere o zaman bizde “Madem Konyaspor kollanıyor niye Turkcell Süper Lig’den gol averajıyla düştü” diye soralım. Bugüne kadar haksız almış olduğumuz 1 puanımız yok ve liderliği sonuna kadar hak ettik. Şunu herkesin bilmesini istiyoruz. Konyaspor olarak bu tür oyunların içerisinde olmadık ve bundan sonra da kimse bizi böyle polemiklerin içerisine çekemeyecektir. Biz kendi işimize bakıyoruz ve tek düşüncemiz Konya şehrine hak ettiği Turkcell Süper Lig sevincini yaşatmak” diye görüş belirtti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri