İmzalar yakın

Konya Anadolu Selçukluspor’da dış transfer hamlesi devam ediyor. Yeşil beyazlılarda imzalar bu hafta içerisinde gerçekleşebilir.

Yaklaşık olarak 1 ay sonrasında yeni sezon çalışmalarına sürecek Konya Anadolu Selçukluspor’da dış transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil beyazlılarda belirlenen isimlerle temaslar hızlandırıldı.

3 İSİM TAMAM GİBİ

Yeşil beyazlıların listesinde yer alan 3 ismin imzaya yakın olduğu iddia edildi. Konyaspor altyapısından yetişen Gökhan Çakır’ın yanı sıra Bora Yelken ve Ahmet Topal ile de temaslarını hızlandırılan yeşil beyazlılar bu üç ismi Konya’ya davet etti. Oyuncuların hafta içerisinde Konya’da olacağı ve yapılacak görüşmeler neticesinde masaya oturulacağı ifade ediliyor.

EFE İNANÇ BEKLEMEDE

Zafer Turan’ın eski öğrencisi Efe İnanç ise beklemeye alındı. Oyuncunun Adana Demirspor-İstanbulspor maçından hakeme yönelik hareketleri nedeniyle aldığı 8 maçlık cezanın halen 6 maçı durmakta. Böylesi bir durumda 2 ay daha sahalara uzak kalacak Efe’de bu riskin alınması noktasında şüpheler var. Turan’ın oyuncu hakkında ki son kararı önümüzdeki günlerde vermesi beklenmekte.

İÇ TRANSFER BİTTİ GİBİ

Öte yandan yeşil beyazlılarda iç transferde büyük oranda tamamlandı. Yeşil beyazlılarda Aydın Kuzu ve Mehmet Zeki Uçan ile anlaşma sağlayan yeşil beyazlılar Serhat Mermer ile ise temaslarını sürdürüyor. Ahmet Önay ile de sözleşme uzatma kararı alınırken resmi anlaşmanın bu hafta içerisinde yapılması beklenmekte.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri