İmza haftası

Konya Anadolu Selçukluspor’da beklenen imzaların bu hafta atılması beklenmekte. Yeşil beyazlılarda hafta yoğun geçecek.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da transfer harekattı hızlandı. Yeşil beyazlılar bu hafta içinde dış transferde ciddi bir atılım yapmanın peşinde.

3 TRANSFER GERÇEKLEŞTİ

Sezon sonu itibari ile birçok oyuncusu ile sözleşmesi sona eren yeşil beyazlı takım şu ana kadar 3 isimle anlaşma sağlayabildi. İç transferde Aydın Kuzu ve Mehmet Zeki Uçan ile anlaşma sağlayan Konya Anadolu Selçukluspor, dış transferde ise Çağdaş topal’ı renklerine bağladı. Kadrosunda 5 oyuncu bulunana yeşil beyazlılar bu isimler sonrası kadro sayısını 8’e yükseltti.

ALİ TEMUR YÜZDE 90

Dış transferde ise hareketli saatler devam ediyor. Yeşil beyazlılar Manavgat Evrenseki’den Ali Temur ile görüşmelerini hızlandırdı. Alınan bilgilere göre yüzde 90 oranında bu transfer tamamlanırken, bazı ufak pürüzlerin kaldığı ifade edildi. Ali Temur bu hafta içinde Konya’ya gelerek son bir görüşme daha gerçekleştirilecek. Transferin Cuma gününe kadar tamamlanması beklenmekte.

TURAN ESKİ ÖĞRENCİSİNİN PEŞİNDE

Yeşil beyazlıların lisesinde Ali Temur’un yanı sıra birçok isim daha var. İstanbul Başakşehirspor’dan İbrahim Akdağ ile görüşmelere başlayan yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Zafer bu transferle yakından ilgileniyor. Eski öğrencisini kadrosuna kamayı planlayan Turan, maddi problemler çözülürse bu hedefine ulaşabilecek. Turan daha öncede

Efe İnanç’ı kadrosuna katmak istemiş ama oyuncunun 6 maçlık cezası bu transferin gerçekleşmesini engellemişti.

LİSTTE KABARIK

Ali Temur ve İbrahim Akdağ’ın yanı sıra yeşil beyazlılar Mahmut Güleç ve Semih Oğuz gibi isimlerin peşinde. Ayrıca Konyaspor’dan kiralanması planlanan oyuncuların verecekleri cevaplara göre bu listenin daha da artması beklenmekte. Bir golcü ve bir kaleci de alması beklenen yeşil beyazlılarda liste Zafer Turan’ın Konya’ya gelişi ile daha da netleşecek.

SON GÜN; CUMA

Öte yandan alınana bilgilere göre Konya Anadolu Selçukluspor yönetiminin Konyaspor’dan kiralanması planlanan ve yönetimden izin isteyen futbolculara verilen süre iyice kısaldı. Cuma gününe kadar hak tanınan oyuncularla yapılacak son görüşmenin neticesinde herhangi bir gelişme kaydedilemezse oyuncuların yerlerine yeni isimler aranmaya başlanılacak.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri