İmaş Makinenin şampiyonu Milenyum Gençlik

İttifak Holding ve İmaş Makine sponsorluğunda, TFF Herkes İçin Futbol Konya İl Temsilciliği tarafından organizasyonu gerçekleştirilen İmaş Makine Çalışanları Futbol Turnuvası sona erdi

İttifak Holding ve İmaş Makine sponsorluğunda, TFF Herkes İçin Futbol Konya İl Temsilciliği tarafından organizasyonu gerçekleştirilen İmaş Makine Çalışanları Futbol Turnuvası sona erdi. Adese halı saha spor tesislerinde yapılan turnuva da, A grubunda; Talaşlı Kaplanları, Fırtınalar, Saç İşleme, Milenyum Gençlik, B grubunda da; Loca SPS, Konya Gençlik, Youngboys ve Üretim Kartalları takımları mücadele ettiler. Turnuva da toplam 16 maç oynandı ve tüm katılımcılara hif lisansı verildi. Final maçında karşı karşıya gelen Milenyum Gençlik ve Loca SPS takımları normal süresi berabere biten maçta uzatmalarda son dakika golüyle gülen Milenyum Gençlik oldu  2.Loca SPS, 3.Youngboys turnuva 4.de Saç İşleme takımları oldu. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan turnuvanın ödül töreni ise Cuma günü takımlara verilen iftar daveti ile birlikte kupa töreni gerçekleştirildi. İmaş Makine’nin verdiği iftar daveti Adese Restaurant’da kalabalık bir ortamda gerçekleşti. Törende; şampiyon Milenyum Gençlik takımının kupasını İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı M.Ali Korkmaz, ikinci Loca SPS takımının kupasını İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, üçüncü Youngboys takımına kupasını ise İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr.Adem Elgün takdim ederken, turnuvanın organizasyonunu gerçekleştiren TFF Herkes İçin Futbol Konya  Temsilcisi İbrahim Karabacak’a da, İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve eski İmaş Makine Genel Müdürü Tahir Atila tarafından teşekkür sertifikası verildi. Tören sonunda bir açıklama da bulunan İmaş Makine Genel Müdürü Tuncay Lamcı, Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Pek ve Mustafa Özdemir; birlik, beraberlik ve centilmence geçen turnuva da istediklerini aldıklarını, katılan tüm takıma, personele teşekkür ederken, organizasyonu geleneksel hale getirip her yıl düzenlemek istediklerini belirtti.

 

Herkes İçin Futbol Konya Hif Temsilcisi İbrahim Karabacak da, bu tür etkinliklerin personel ve meslek grupları ile kaynaşma, iş verimini artırma, arkadaşlık olgusu ve sosyalleşme adına büyük faydalar getirdiği ini ifade ederek İttifak Holding ve İmaş Makine yönetimini tebrik etti Karabacak  son olarak katılımcılara ve turnuvada emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri