İmaş Makine Turnuvası devam ediyor

İttifak Holding bünyesinde ki şirketlerden İmaş Makine çalışanları arasında gerçekleşen İmaş Makine Futbol Turnuvası devam ediyor.
İttifak Holding bünyesinde ki şirketlerden İmaş Makine çalışanları arasında gerçekleşen “İmaş Makine Futbol Turnuvası” Türkiye Futbol Federasyonu Konya HİF İl Temsilciliği organizasyonluğunda Adese halı saha spor tesislerinde oynanan karşımlalar ile devam ediyor. Turnuvada şuana kadar oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı: A Grubu: Milenyum Gençlik-Talaşlı Kaplanları 2-0, Saç İşleme-Talaşlı Kaplanları 9-1, Fırtınalar-Milenyum Gençlik 1-3 ve Talaşlı Kaplanları-Fırtınalar 0-4. B Grubu: Loca SPS-Konya Gençlik 9-0, Üretim Kartalları-Youngboys 1-2, Üretim Kartalları-Konya Gençlik 5-1 ve Younboys-Loca SPS 1-2. Bu sonuçlardan sonra A grubunda Milenyum Gençlik, B grubunda da Loca SPS takımları liderlikleri devam ediyor.
Turnuvada 4'erli 2 grupta 8 takım mücadele ediyor. Karşılaşmalar 20'şer dakikalık devreler halinde maçlar oynanıyor. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükselecek, oynanacak yarı final maçlarında mağlup olan ekipler 3.lük, galipler ise final maçı oynayacaklar. Turnuvada ki tüm oyunculara TFF Herkes İçin Futbol HİF lisansı çıkartılacaktır.
Turnuva ile açıklamalarda bulunan Konya HİF İl Temsilcisi İbrahim Karabacak; “Bu yıl ilki düzenlenen "İmaş Makine çalışanları Futbol Turnuvası" bu tür turnuva veya benzeri etkinliklerle; personel ve meslek grupları ile kaynaşma, iş verimini artırma, arkadaşlık olgusu ve sosyalleşme adına büyük faydalar getirdiğini düşünüyorum. Dolayısıyla işine sahip çıkma olgusunun gelişmesi ve personel üzerinde ki olumlu memnuniyeti neticesinde gerçekleşmekte olup İmaş Makine firmasına teşekkür eder, katılımcılara centilmence maçlar eşliğinde başarılar dilerim” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri