İmaş Makine Futbol Turnuvası başladı

Konya da İttifak Holding bünyesinde ki şirketlerden İmaş Makine çalışanları arasında gerçekleşen İmaş Makine Futbol Turnuvası Türkiye Futbol Federasyonu Konya HİF İl Temsilcilği organizasyonluğunda

Konya da İttifak Holding bünyesinde ki şirketlerden İmaş Makine çalışanları arasında gerçekleşen “İmaş Makine Futbol Turnuvası” Türkiye Futbol Federasyonu Konya HİF İl Temsilcilği organizasyonluğunda Adese halı saha spor tesislerinde Cuma akşamları oynanacaktır.

Turnuvaya 4’erli 2 grup olarak 8 takım katılmış olup, 20’şer dakikalık devreler halinde maçlar oynanacaktır.  Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükselecek, oynanacak yarı final maçlarında mağluplar 3.lük, galipler ise final maçı oynayacaklar ve turnuva sona erecektir. Turnuvada ki tüm oyunculara TFF Herkes için Futbol HİF lisansı çıkartılacaktır. Turnuvada sadece İmaş Makine çalışanlarından oluşan takımlar şunlardır. A Grubu: Talaşlı Kaplanları, Fırtınalar, Saç İşleme, Milenyum Gençlik B Grubu: Loca SPS, Konya Gençlik, Young Boys ve Üretim Kartalları.

Turnuva ile açıklamalarda bulunan Konya HİF İl Temsilcisi İbrahim Karabacak, İmaş Makine çalışanları Futbol Turnuvası’nı bu yıl ilk kez düzenlediklerini söyledi. Bu tür turnuva veya benzeri etkinliklerin, personel ve meslek grupları ile kaynaşma, iş verimini artırma, arkadaşlık olgusu ve sosyalleşme adına büyük faydalar getirdiğini ifade eden Karabacak; “Dolayısıyla turnuvada işine sahip çıkma olgusunun gelişmesi ve personel üzerinde ki olumlu memnuniyeti neticesinde gerçekleşiyor. Turnuvanın düzenlenmesinde şirket olarak maddi manevi desteğini esirgemeyen aynı zamanda turnuvada kendileride oynayan İmaş Makine Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Pek, Mustafa Özdemir ve Tuncay Lamcı’ya teşekkür eder, katılımcılara centilmence maçlar eşliğinde başarılar dilerim” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri