İlle de 3 puan

Gaziantepspor yenilgisiyle büyük bir sarsıntı geçiren Konyaspor, Cumartesi günü oynayacağı bursaspor maçından galibiyetle dönmenin pesaplarını yapıyor.

Gaziantepspor yenilgisiyle büyük bir sarsıntı geçiren Konyaspor, Cumartesi günü oynayacağı bursaspor maçından galibiyetle dönmenin pesaplarını yapıyor. Kartal'da cezalı olan Ali Çamdalı'nın yerine büyük bir ihtimalle Mehmet Güven forma giyecek

Torku Konyaspor’da, Bursaspor maçı planları 3 puan üzerine yapılıyor. Son 5 haftada ki düşüşe son vermek ve galibiyetle yeniden buluşmayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda cami kenetlendi. Ligde, 34 puanla 11. sırada yer alan ve düşme tehlikesini tam olarak atlatamayan Bursaspor ile Cumartesi günü zor bir maça çıkacak olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor.. Dün öğleden sonra teknik-taktik çalışan Kartallar, bugün basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik ağırlıklı bir çalışma daha yaparak, hazırlıkların Konya bölümünü tamamlayacaklar.. Yeşil-beyazlılar, Bursa’ya yarın sabah gidecekler ve son çalışmayı orada gerçekleştirecekler.

Ligde, son 5 hafta da Elazığspor, Erciyesspor ve Gaziantepspor’a yenilen ve Gençlerbirliği ve Trabzonspor ile berabere kalarak, iç sahada 5 hafta da 8 puana kaybeden ve sadece 2 puan alabilen Torku Koanyaspor’da, teknik adamlar teknik-taktik antrenmanların yanı sıra moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık vermekte. Dünkü antrenmanda futbolcuların morallerinin iyi olduğu gözlendi.

Süper ligde, geride kalan 9 maçta 12 puan alarak ligde kalmayı amaçlayan Kartallar, Bursaspor karşısına 3 puan için çıkacak. Yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleşti. Cezasını tamamlayan Ali Turan ile birlikte Gekas büyük bir olasılıkla forma giyecek. Sarı kart cezalısı Ali Çamdalı ise, oynayamayacak. Mehmet Güven, Ergün Teber ve Vukoviç’in durumu ise bugün belli olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri