İlkokul kütüphanesi için destek sağlanıyor

Lâdik Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulunda 2016/2017 eğitim öğretim yılında oluşturulan kütüphaneye kitap kazandırma faaliyetleri aralıksız devam ediyor.

Lâdik Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulunda 2016/2017 eğitim öğretim yılında oluşturulan kütüphaneye kitap kazandırma faaliyetleri aralıksız devam ediyor. Meram İhsan Özkaşıkcı İlkokulu Müdürü Murat Mustafa Çekiç ve müdür yardımcısı Mustafa Ayten ile okul öğretmenlerinin katkılarıyla Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokuluna bine yakın kitap kazandırıldı, okul öğrencilerine bez torba hediye edildi ve 2 okulla kardeş okul olma yolunda önemli bir adım atıldı. 

Okul Müdürü Ali Denizli, okul kütüphanelerinin bu kitaplarla zenginleştiğini, okuyan, okuduğunu anlayan, olumlu rol model olan, üst düzey düşünme becerileri gelişmiş nesiller yetiştirme yolunda önemli bir faaliyet gerçekleştirildiğin ifade etti. Okullar arasında bu gibi faaliyetlerin devam edeceğini belirten Denizli, Meram İhsan Özkaşıkcı İlkokulu Müdürü Murat Mustafa Çekiç ve müdür yardımcısı Mustafa Ayten ile öğretmenlere teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri