İlkhan, veteranların madalya avcısı

Konya İl Özel İdare Spor Kulubü Atıcılık ve Avcılık Takımı sporcusu Necdet İlkhan, son 3 yılda aldığı madalyalarla Türkiye’nin veteranı unvanını elinde bulunduruyor.
Konya İl Özel İdare Spor Kulübü, spordaki başarılarını madalyalarla perçinliyor. Kulübün Atıcılık ve Avcılık Takımı’nda yıllarca atıcılık antrenörlüğü ve milli hakemlik yapan Necdet İlkhan, son 3 yılda aldığı toplam 9 madalya ile Türkiye’nin veteranı (büyükler kategorisi) unvanını elinde bulunduruyor.
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından 2008-2009-2010 yıllarında düzenlenen Türkiye Seçmeleri, Türkiye Şampiyonası, Federasyon Şampiyonası ve Cumhuriyet Kupası Şampiyonalarına İl Özel İdaresi Spor Kulübü’nden katılan İlkhan, veteranlar da katıldığı 12 müsabakada 5’i altın, 2’si gümüş ve 2’si bronz olmak üzere toplam 9 madalya alarak başarı gösterdi. İlkhan, 9 madalya ile Türkiye’nin veteranı unvanını da aldı.
Yıllarını verdiği atıcılık sporunu, çocukları başta olmak üzere bütün gençlere tavsiye eden İlkhan, “İnsanı dinlendiren, stresi atan, ruhu disipline eden, insanı çevresine daha saygılı davranmaya yönlendiren bir spor dalı olan atıcılık, ayrıca ata sporumuz olduğu için de öğrenmek zorunda olduğumuz bir spor. Gençleri, başarısız olduğumuzda ruhumuzu da terbiye eden atıcılık sporunu yapmaya davet ediyorum” dedi. Konya İl Özel İdare Spor Kulübü olarak, spora verdikleri önemi vurgulayan Kulüp Başkanı Hüseyin Eşgin, diğer branşlarda olduğu gibi atıcılık sporuna da destek verdiklerini, gençlerin atıcılık sporunu yaparak, hem ata sporumuzu öğreneceklerini hem de bedenen ve beyin olarak gelişeceklerini kaydetti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri