İlkay Demir Şekerspor’da

Transferde dün hareketli saatler yaşayan Şekerspor yönetimi kaleci Ali Melih Özçelikten sonra İlkay Demiri de renklerine bağladı. Forvete alternatif olarak düşünülen İlkayın kulübü Denizlispor ile her konuda anlaşan yönetim dün bu transferi sessiz sedasız

12 Ocak 1987’de Kartal’da dünyaya gelen İlkay Demir geçtiğimiz sezon Denizlispor’da başarılı bir performans sergiledi Bugüne kadar transferde 6 oyuncuyu kadrosunu katan temsilcimiz Şekerpor’da yönetim dün İlkay’la birlikte Fenerbahçe alt yapısında mücadele eden kaleci Ali Melih Özçelik’e yeşil-beyazlı formayı giydirdi. Yönetimin bu transferi sessiz sedasız sürdürdüğü, 15 gündür denenen kaleci Ali’nin bugün Antalya kampına katılacağı bildirildi. Yönetimin Fenerbahçe alt yapısında başarı ile görev yapan kaleci Ali’yi beş kuruş ödemeden takıma kazandırdığı, daha önce Fenerbahçe’de top oynayan Teknik Direktör İsmail Kartal’ın bu transferde büyük rol oynadığı kaydedildi. Öte yandan dün özel maçta Körfez Belediyespor ile karşılaşan yeşil-beyazlılar sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Temsilcimiz karşılaşmaya Gürsel (Emrehan), Anıl, Kenan, Hakan Turan, Sacit (Ferhat), Uğur, Serkan Reçber, Cem Baki (M. Reis), Murat Yılmaz (Emre), Faruk (M. Akıncı) ve Şinasi 11’iyle çıktı. Mücadelede Kenan Başkan da kırmızı kart gördü.
Uğur transferi için Konyasporlu yöneticilerden günlerce haber bekleyen Şekerspor yönetimi bu transferden sonra adeta şaha kalktı. İlk yarıyı 18 kişilik kadro ile kapatan yönetim, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda tam 6 oyuncuya imza attırdı.
Ferhat Yayla (sol bek), Emrehan Ceylan (kaleci), Şinasi Ev (forvet) ve Murat Yılmaz (sol açık) transferlerini gerçekleştiren yönetim son olarak Hakan Turhan ile anlaşmıştı.Yönetimin bu oyuncunun lisans sorununu çözdüğü tecrübeli oyuncunun Antalya’daki kampa katıldığı belirtildi.
İsmail Kartal’ın eski talebelerinden olan Hakan Turan, Bank Asya 1. Lig’de 144, Süper Lig’de 7, Türkiye Kupası’nda 8, 2. Lig’de 40 ve 3. Lig’de 95 maç oynadı.
Transferde şu ana kadar başarılı hamleler atan ve sorun yaşamayan yönetimin bir stoper ve bir santrafor daha alarak transfere nokta koyacağı bildirildi. Ali transferi ile kaleci sayısını 3’e çıkaran yeşil-beyazlı yönetimin stoper ve santrafor transferi için düğmeye bastığı ancak bu transferlerin çok gizli yürütüldüğü bildirildi. Bu oyuncular için bazı Bank Asya takımlarıyla görüşen yönetimin transferleri bugün, yarın bitirmeyi planlıyor.
ERENCE: DAHA İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ
Şekerspor’un başarısız sonuçlar aldığı zamanlarda ağzını bıçak açmayan Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, yarınlara umutla baktıklarını söyledi. İlk yarının son haftalarında alınan sonuçların ikinci yarı için çok önemli olduğunu kaydeden Erence şunları söyledi:
“Gerçekten zor bir grupta mücadele ettik, iyi başladığımız sezonun ilk yarısını mutlu bir şekilde bitirmek bize moral kazandırdı. Bir ara başarısız sonuçlar aldık, maç kazanmanın sıkıntısını yaşadık. Ancak daha sonra toparlandık ve klasman grubuna avantajlı başlama şansını yakaladık. Gerçek Şekerspor’u ortaya çıkardık. İkinci yarıya baktığımda çok umutluyum. İkinci yarı biz değil, rakiplerimiz bizden korkacaklar. Çünkü biz onları tanıyoruz, ama oynadığımız oyunla ikinci devrede gerçekten bir takım olduğumuzu göstereceğiz. Ben bu takıma güveniyorum. Kesinlikle başarılı olarak Play-Off’lara gideceğiz. Bu saatten sonra da, iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Çalışmalarımız sürüyor, yeni aldığımız oyuncuların da takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Konyalı futbolseverler bizi desteklemeye ve izlemeye devam etsin”
2.LİG’DE KURALAR BUGÜN ÇEKİLİYOR
Ataköy Olimpiyat evinde bugün yapılacak kura çekimi 11.00’de başlayacak. Şekerspor’u yönetici Fatih Hıdıroğlu temsil edecek. TFF 2 ve 3. lig klasman ve yükselme grubu maçlarının kuraları bugün İstanbul Ataköy Olimpiyat Evinde çekilecek. Türkiye Futbol Federasyonunca yapılan açıklamaya göre, TFF 2. Lig Yükselme ve Klasman gruplarının kura çekimi saat 11.00'de, TFF 3. Lig Yükselme ve Klasman gruplarının kura çekimi ise saat 14.00'te başlayacak. Kura çekimine Federasyon yetkilileriyle birlikte kulüplerini temsilcileri katılacak. Şekerspor’u kura çekiminde Bilgi İşlem’den sorumlu yönetici Fatih Hıdıroğlu temsil edecek. TFF 2. ligde 3. grupta mücadele eden ve ligi 4. sırada kapatan Şekerspor, klasmanda da 3. grupta yer alacak ve lige Zeytinburnuspor’un ardından 2. sıradan başlayacak. Şekerspor’un grubunda yer alan diğer takımlar şunlar. Etimesgut Şekerspor, Kırşehirspor, Kırıkkalespor, İstanbulspor, Türk Telekomspor, Maltepespor, Alibeyköyspor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri