İlk kez yüzleri güldü

20 TL bulamadıkları için bacalarını temizletemeyen ve ölümden dönen Mert ailesine Mehir Vakfı yardım elini uzatınca hüzünleri sevince dönüştü
AİLENİN YENİ EŞYA SEVİNCİ
Maddi durumları iyi olmadığı için çeşitli sıkıntılar içerisinde olan 6 kişilik Mert ailesinin evindeki hüzün yerini sevince bıraktı. Yaktıkları sobadan sızan gazdan zehirlenerek Hakan Mert ve ailesinin durumunu gazetemizde okuyan Mehir Vakfı yetkilileri, ailenin evinde hiçbir eşya olmadığını öğrenince Mert ailesinin tüm ev eşyalarını baştan sona yeniledi. İlk kez evlerinde yeni eşya gören ailenin fertleri ise gözyaşlarını tutamadı.

TEK İSTEDİĞİ SİGORTALI İŞ
Aile reisi Hakan Mert, kendilerine yardım elini uzatan Mehir Vakfı’na teşekkür ederken, “Hem eşim hem çocuklarım ilk kez böylesine yeni eşyalar ve bizlere yardım eli uzatan insanlar ile tanıştık. Bu bizim için çok önemli. Allah hepsinden razı olsun. Şu anda seyyar satıcılık yaparak çocuklarıma bakıyorum. Benim yetkililerden ve hayırseverlerden tek istediğim bana bir iş imkanın sağlanması” diyerek sesinin duyulmasını istedi.

Gözlerinin içi güldü
Bacalarını temizletemedikleri için sobadan zehirlenen ve evlerinde hiç eşyası olmayan Mert ailesinin imdadına yetişen Mehir Vakfı ailenin evini baştan sona yeniledi

HÜZÜNLERİ SEVİNCE DÖNDÜ
Geçtiğimiz gün evlerinde yaktıkları sobadan zehirlenerek hastanede tedavi altına alının 6 kişilik Mert ailesinin evindeki hüzün yerini sevince bıraktı. Maddi durumları iyi olmadığından evlerinin bacasını bile temizletemedikleri için sobadan sızan gazdan zehirlenerek tedavi altına alınan Mert ailesinin durumunu anlatan haberimiz üzerine gazetemizi arayan Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı, evlerinde hiçbir eşyası olmayan 6 kişilik Mert ailesine yardım elini uzattı.
AİLENİN DUALARI BİZE YETER
Devle Mahallesi Apalılar Sokak Çalıkuşu apartmanında oturan ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Mehir Vakfı Müdürü Ali Alaca ve ekibi, yatak odası takımı, oturma grubu, çekyat takımı, ikili ranza takımı, halılar, yolluk, yastık, ütü masası, sehpa takımı gibi ev eşyalarından oluşan eşyaları ailenin evine kadar taşıyarak teslim etti. Vakıf Müdürü Ali Alaca, ailenin ihtiyacı olan diğer beyaz eşya gibi ihtiyaçlarını da kısa sürede karşılamak için ellerinden geleni yapacağını ifade ederek, “Bizim amacımız evlenen gençlerin yanı sıra acil ihtiyacı olan ailelere de yardım elini uzatmak. Yeni evlenen gençlerimizin ve bu durumda olan ailelerin duaları bizlere yeter” dedi.
TEK İSTEDİĞİM SİGORTALI İŞ
Bir anda evlerinin içinin yeni eşyalar ile dolduğunu gören Mert ailesinin reisi Hakan Mert, kendilerine yardım elini uzatan Mehir Vakfı yetkililerine teşekkür etti. Şimdiye kadar sadece çocuklarım için çalıştığını ifade eden Hakan Mert, “Elimden geldiği kadar her işte çalıştım. Tek amacım çocuklarıma helal lokma yedirmek. Ancak yaşanan kriz ne yazık ki bizleri de etkiledi ve işimizden çıkarıldık. Şimdi Kayalıpark arkasında seyyar satıcılık yapıyorum. Benim tek istediğim sigortalı bir iş. Daha önce Doğumevi’nde uzun yıllar güvenlikçi olarak çalıştım. Sonradan iş değiştirme durumunda kalmıştım. Şimdi bana bu konuda yardımcı olunurda bir işe yerleştirilirsem inanın hem 5 aylık hamile olan eşimin hem 4 çocuğumun duasını alırlar. Ne olur bana yardımcı olun” diye konuştu.

ALİ SAİT ÖGE

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri