İlk kez bir internet sitesi borsaya giriyor

İlk kez internet sitesilerinin oluşturduğu medya grubu halka arz için SPK'dan ön onay aldı. SPK Haftalık Bülteni'nde halka arz için ön izin alan şirketler açıklandı

Türkiye'de ilk kez iştirakleri internet sitelerinden oluşan bir şirket İMKB'de işlem görmek için SPK'dan ilk onayı aldı.

Halka arz seferberliği ile birçok şirketin halka açılmaz için sıraya girdiği bu günlerde şimdi de şirketlerini internet sitelerinin oluşturduğu Gündem mEya Grubu halka arz ediliecek.

İşte Gündem Medya Grubu hakkında bilgiler:

2010 yılı başında kurumsal kimliğine kavuşan Gündem Medya Grubu, kısa sürede büyük başarılara imza attı. Büyüme stratejisini internet haberciliği ve interaktif iletişim kanalları üzerine yoğunlaştıran Gündem Medya Grubu, yayın portalları finansgundem.com, borsagundem.com,sigortagundem.com ve
otomobilsayfasi.com aracılığıyla okuyucu kitlesine ulaşıyor.

Gündem Medya Grubu'nun yazılı basındaki ilk yatırımı Akıllı Yaşam Dergisi ise sigortacılık sektöründe en fazla takip edilen yayın organı konumunda. Dünyanın en büyük ekonomi dergisi Fortune ile birlikte dağıtılan Akıllı Yaşam Dergisi, bu sayede patronların ve üst düzey profesyonel yöneticilerin masasına ulaşan yayın organları arasında yerini almış durumda.

Bu hafta SPK tarafından yayınlanan haftalık bültende Gündem Medya Grubu'nun da bulunduğu bazı şirketlere SPK tarafından ön onay kabulunün bulunduğu bülten yayınlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri