İlk hafta liderleri Havzan ve Bozkır oldu

Futbol 1. Amatör Kümede 2012-2013 sezonu hafta sonu oynanan müsabakalarla başladı. A ve B Grubunda oynanan 6 karşılaşma ile start aldı.

Futbol 1. Amatör Kümede 2012-2013 sezonu hafta sonu oynanan müsabakalarla başladı. A ve B Grubunda oynanan 6 karşılaşma ile start aldı. Zorlu ve çekişmeli maçlara sahne olan 1. Küme’de filelere 20 gol atıldı. 6 maçtan 4’ünü deplasman takımları kazanırken, 2’sini ev sahibi ekipleri kazandı.İlk haftanın en farklı galibiyetini Havzanspor aldı. Sezonun ilk maçında Yeni Meramspor ile karşılaşan Havzanspor rakibini 5-0 gibi farklı bir skorla yenerek ilk haftayı lider tamamladı. İki takımında genç kadro ile mücadele etmesi ise karşılamanın   en güzel tarafı oldu. 7 takımın mücadele ettiği grupta Cihanbeyli Belediyespor ilk haftayı bay geçti.  Havzanspor'un lider tamamladığı haftada  evinde Ilgınspor'a yenen Akşehir Belediye Kültürspor    2. sırada yer aldı. Akşehir ekibi rakibini 3-1'lik skorla geçti. Bu grupta mücadele eden bir diğer Akşehir takımı ise deplasmanda Konya Monivaspor'u 1-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Akşehir Gençlikspor aldığı galibiyetle haftayı 3. sırada tamamladı. A Grubunda 3 takım lige galibiyetle başlarken diğer 3 takım ise ilk yenilgilerini aldı. Cihanbeyli ekibi ise ilk haftayı maç yapmadan geçirdi.

BOZKIR GENÇLERBİRLİĞİ İLK HAFTADAN ZİRVEYİ ELE GEÇİRDİ

Futbol 1. Amatör Küme B grubunda yer alan  Bozkır Gençlerbirliği ilk maçını 3-0 kazanarak ilk haftadan zirveyi ele geçirdi. Geçtiğimiz sezon Süper Gruptan 1. Amatör Kümeye düşen yeşil-beyazlı ekip sahasında oynadığı maçta Seydişehirgücü'nü 3-0 gibi net bir skorla yenerek yeniden süper gruba dönmek istidiğini sinyalini verdi. 1. Amatör Kümenin yeni ekiplerinden olan Yeni emirgazi Belediyespor'da lige iyi başlangıç yapan ekipler arasında yer aldı. Siyah-beyazlı ekip  deplasmanda Karapınar Esnafspor'u 3-1 yenerek haftayı 2. sırada tamamladı. Ligin diğer yeni ekibi Seydişehir Belediyespor ise deplasmanda İçeri Çumra Belediyespor'u 2-1 yenerek sezona galibiyetle başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri