İlk hafta derbi var

Bölgesel Amatör Lig'de fikstür çekimi gerçekleştirildi. İlk hafta Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya derbisinde Akşehirspor-Sarayönü Belediyespor karşı karşıya gelecek

156 takımın mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig'de fiktür çekimi yapıldı.Orhan Saka Amatör Evinde düzenlenen fikstür çekimine, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, TFF BAL İcra Kurulu üyesi Fahrettin Eserdi, 156 BAL takımının temsilcileri katıldı.

AKINCILAR BAY GEÇECEK

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil edecek iki takım olan Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor ilk hafta karşı karşıya gelecek. İki ekip Konya derbisinde karşı karşıya gelecek. Mücadelenin tarihi ve saati önümüzde ki günlerde belli olacak. Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta ilk hafta fikstürü şöyle: "Tavşanlı Linyitspor – Dumlupınar Üniversitesispor, Isparta Davrazspor – Sandıklıspor, Kepez Belediyespor – Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Hisar Belediyespor – Eğirdirspor." Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Akıncılar takımı ise haftayı bay geçerek kapatacak

PLAY OFF OYNANACAK

Bölgesel Amatör Lig'de statü değişmedi. BAL'da 12 grup birincisi statüde belirlendiği şekilde play-off turuna yükselecek. Bu turda oluşan 6 eşleşme tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve galipler Spor Toto 3. Lig'e yükselecek. Bu turda mağlup olan 6 takım bir kez daha statüye göre eşleştirilecek ve yine tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak 3 eşleşmenin galibi Spor Toto 3. Lig'e çıkacak son 3 takımı oluşturacak.

 

BAL'da fikstür çekildi

2016-2017 sezonunda 12 grupta oynanacak Bölgesel Amatör Lig fikstür çekimi İstanbul'da yapıldı. Orhan Saka Amatör Evinde düzenlenen fikstür çekimine, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, TFF BAL İcra Kurulu üyesi Fahrettin Eserdi, 156 BAL takımının temsilcileri katıldı.

BAL LİGİ AMİR GEMİ

Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan'ın yaptığı bilgilendirme konuşmasının ardından TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez yaptığı konuşmada, "BAL Ligi bizim amatör liglerimizin amiral gemisi. Bütün liglerimiz çok önemli ancak BAL'ın çok özel tarafı da duygusal bir lig olması. Türkiye'nin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine oynattığımız bir lig. 81 ilde oynanması, Türkiye'yi kucaklaması açısından çok değerli ve TFF tarafından da çok önemsenen bir lig. 2016-2017 BAL sezonunun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. TFF Başkanımız  Sayın Yıldırım Demirören'in de dostluğun, kardeşliğin ön planda olduğu bir lig olması dileğini de ileterek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri