İlk günde iki imza

Transfer sezonun resmen başladığı Süper Ligde Torku Konyaspor iki oyuncu ile anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlı ekip Legia Varşava'dan Dossa Junior ve Almanya'nın Paderborn takımından Alban Meha ile anlaşma sağladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor 2 oyuncu ile anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlılar Polonya'nın Legia Varşava takımından stoper Dossa Junior ve Bundesliga'dan küme düşen Paderborn takımından Alban Meha ile anlaştı. Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan da her iki oyuncu ile anlaştıklarını doğruladı. Sözleşmedeki detayların belli olmasından sonra bu oyuncularla resmi sözleşme imzalanması bekleniyor.

DOSSA JUNİOR KİMDİR?

 

Torku Konyaspor'un yeni transferi Dossa Junior 1986 Portekiz doğumlu. 1989 doğumlu olan ve stoper mevkiinde forma giyen Junior 2013 yılından bu yana Polonya'nın Legia Varşava takımında forma giyiyor. Junior geçtiğimiz sezon 16 maçta filelere 3 gol gönderdi. Oyuncu Güney Kıbrıs Kesimi milli takımında formasını giyiyor.

ALBAN MEHA KİMDİR?

 

Konyaspor'un bir diğer transferi Alban Meha ise 1986 doğumlu. Arnavut vatandaşı olan Meha geçtiğimiz sezon Bundesliga'dan küme düşen Paderborn takımında forma giydi. Orta saha mevkiinde oynayan deneyimli oyuncu, her iki ayağını da etkili bir biçimde kullanabiliyor. Arnavut oyuncu aynı zamanda frikikten attığı gollerle tanınıyor. 4 yıldır Paderborn takımında oynayan Meha, geride bıraktığımız sezonda 18 maçta 3 gol attı.

 

MARİCA  GİBİ OLUR MU KORKUSU

Konyaspor’un anlaştığı Alban Meha çeşitli özellikleri ile dikkat çekerken yaşadığı sakatlıklar ise yeni sezon öncesi taraftarları tedirgin ediyor. Deneyimli oyuncunun sezon başı ve sezon sonunda geçirdiği 2 sakatlık kafalarda soru işareti bıraktı.

Torku Konyaspor’da  geçtiğimiz sezon başında transfer edilen yıldız oyuncu Marica’nın sakatlıklardan kurtulup takıma katkı sağlayamaması taraftarı hem üzmüş hem de kızdırmıştı.   Sezon içerisinde  2 sakatlık yaşayan Alban Meha da Marica gibi olur mu?  Sorusu  taraftarlar arasında şimdiden dolaşmaya  başladı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri