‘Ilımlı siyaset izleyeceğiz’

Kasım ayında MHP Selçuklu İlçe Başkanlığına atanan Av. Bekir Karataş, Başkan Yardımcısı Abdurrahman Belen, yönetim kurulu üyeleri Abdülkadir Ertürk, Hikmet Erdem ve Serdar Tütüncü ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
5 Kasım’da göreve atandığını hatırlatan MHP Selçuklu İlçe Başkanı Bekir Karataş, “Selçuklu’da partimiz adına güzel şeyler yapmaya çalışacağız. Hiç kimseye tabi olmadan çalışacağız. Partinin bir neferi olacağız” dedi.
Bekir Karataş şöyle devam etti: “Ilımlı, nezaket sahibi, uzlaşmaya hazır, her türlü diyaloga açık bir yönetim oluşturduk. Yönetimdeki bazı arkadaşlarımız ilk defa görev alıyorlar. 7-8 gün gibi kısa bir sürede yönetimimizi oluşturduk. Partizanlık yapmadan çalışacağız, proje üreteceğiz. 31 ilçe teşkilatından birisiyiz. Falanca partinin ne yaptığı bizi ilgilendirmeyecek, nezaket ılımlı siyaset bizim sembolümüz olacak. Kendi işimizi yapacağız, kimseyi karalamayacağız.”
Karataş, teşkilatta dinamizm ve tecrübeyi buluşturduklarını dile getirdi. Siyaset kurumlarının vatandaşa hizmet için bulunduğunu hatırlatan Bekir Karataş, sorunlara karşı yapıcı bir yaklaşım ortaya koyacaklarını vurguladı.
Yazı İşleri Müdürümüz Çetin Oranlı da, Karataş ve ekibine başarı dileklerini iletti. Siyasette ılımlı bir iklimin hakim olması gerektiğini vurgulayan Oranlı, liderlerin buna öncülük yapması gerektiğini kaydetti. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri