İlhan Yerlikayadan sanayi ziyareti

AKP Konya Milletvekili Adayı İlhan Yerlikaya, Karataylılarla buluştu

AKP  Konya Milletvekili Adayı İlhan Yerlikaya, Karataylılarla buluştu. Yerlikaya ve teşkilat mensuplarını büyük bir sevgi seliyle karşılayan Karataylılar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin her zaman destekçisi olacaklarını belirtti. Öte yandan, AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) tarafından hazırlanan haftalık program kapsamında Konya Milletvekili Adayları Hüseyin Üzülmez Meram, Abdullah Ağralı ve Mustafa Kabakçı Selçuklu, Ayşe Türkmenoğlu Cihanbeyli, Mustafa Baloğlu Akşehir, Cem Zorlu Emirgazi, Halil Etyemez Karapınar, Harun Tüfekçi Seydişehir, Gülay Samancı ve Mustafa Akış ise Derebucak ilçelerinde seçim çalışması yaptı.

Karatay’da Mobilyacılar, Marangozcular ve Eski Sanayi’de vatandaşlarla bir araya gelerek onları kucaklayan AK Parti Konya Milletvekili Adayı İlhan Yerlikaya, genel seçimlerde bölge halkından AK Parti’ye güçlü bir destek vermelerini istedi. Esnaf ve sanayicilerin ilgisi dolayısıyla çok mutlu olduğu gözlerden kaçmayan Yerlikaya, vatandaşa karşı samimi tutumuyla ilgi odağı oldu.

Yerlikaya, esnaf gezisi sırasında sık sık vatandaşın büyük teveccühü ile karşılaştı. Özellikle bazı vatandaş ve esnafın; ‘Hizmetlerinizden çok memnunuz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan iktidar olduğu sürece istikrar hep devam ediyor. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da tüm desteğimiz AK Parti’ye. Zaten Karataylılar AK Parti’den başka parti tanımıyor. Bunun en güzel örneği de Anayasa Değişikliği Referandumu’nda yüzde 91’lik evet oylarıdır” ifadeleri gözlerden kaçmadı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri