İlhan Palut’un savunma kurgusu merak konusu oldu 

Sezon başından buyana savunmasının performansı ile dikkat çeken Konyaspor son haftalarda tam tersi bir görüntü ortaya koyuyor.

Sezon başından buyana savunmasının performansı ile dikkat çeken Konyaspor son haftalarda tam tersi bir görüntü ortaya koyuyor. Yeşil-beyazlı ekip 3 haftada kalesinde 11 gol gördü. Bunların üzerine bir de stoper Abdülkerim Bardakcı cezalı duruma düştü. Bu durum karşısında İlhan Palut’un Başakşehir maçına nasıl bir savunma kurgusu ile çıkacağı da merak konusu oldu.

Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa’yı konuk eden Konyaspor’da Abdülkerim Bardakçı cezalı duruma düştü.Bardakçı, karşılaşmanın 36. dakikasında sarı kart gördü. Gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen tecrübeli savunmacı, Konyaspor’un 22 Şubat Salı günü deplasmanda oynayacağı Başakşehir maçında forma giyemeyecek. İlhan Palut’un zorlu karşılaşmada nasıl bir defans dizilişi ile çıkacağı ise merak konusu oldu.

Ahmet Çalık’ın vefatı sonrası bu bölgeye takviye yapmayan yeşil-beyazlı ekipte Abdülkerim’in yerine Musa Çağıran ya da Marin Anicic’in forma giymesi bekleniyor.

Ancak sahada 3 yerli oyuncu bulundurma zorunluluğundan ötürü Boşnak stoperin forma giymesi durumunda kural gereği Skubic’in yerine Barış Yardımcı’nın yada orta sahada Soner’in yanında Oğulcan Ülgün’ün sahada yer alması gerekecek.

PALUT TAKIMIN BAŞINDA OLACAK 

Trabzonspor maçı sonrasında oyun alanına girdiği için hakem Mete Kalkavan tarafından kırmızı kartla cezalandırılan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut Başakşehir karşısında takımının başında olacak. İç sahada oynanan ve 4-4 biten Kasımpaşa maçında yedek kulübesinde yer almayan ve maçı locadan izleyen genç teknik adam bu maçta cezasını tamamladı.

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri