İlhan Palut’tan psikolojik terapi

Son haftalarda duraklama dönemine giren Konyaspor’da  teknik direktör İlhan Palut oyuncularına taktiksel yüklemenin yanı sıra psikolojik olarak da destek veriyor. Genç teknik adam Alanyaspor maçı ile birlikte takımın kendisine gelmesini istiyor.

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu 27.haftasında Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Zorlu maç için Antalya’da kampa giren yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör İlhan Palut takımını toparlamak için yoğun mesai harcıyor. 

Başarılı hoca oyuncularına taktiksel yüklemenin yanı sıra psikolojik olarak da destek veriyor. Genç teknik adam Alanyaspor maçı ile birlikte takımın kendisine gelmesini istiyor.

İlhan Palut’un  birebir oyuncularla görüşmeler yaparak takımı ayağa kaldırmaya çalıştığı kaydedilirken, futbolcularına her şeyin bitmediğini ve yakalayacakları çıkış ile hedeflerine ulaşabileceklerini söylediği kaydedildi.

BAŞARISINI DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR 

Sezon başından buyana başarısı ile Konya spor camiasının takdirini kazanan İlhan Palut kendine güvenenleri mahçup etmek istemiyor. Genç teknik adam geçtiğimiz haftalarda da duraklama dönemine giren takımını tekrar ayağa kaldırarak seri galibiyetler almasını sağlamıştı. İlhan Palut  bu sezon 26 maçta sadece 5 yenilgi aldı. 

Konyaspor, ligin 9. haftasında Galatasaray’a 1-0, 14 haftada Gaziantep Futbol Kulübüne 3-2, 20. haftada Sivasspor’a 1-0 yenilen yeşil-beyazlılar, 21. haftada Başakşehir’e 2-1 ve 25. hafta maçında ise Trabzonspor deplasmanında 2-1 mağlup olmuştu. 

 İlhan Palut’un öğrencileri, bu zamana kadar oynadığı 26 mücadelede ise 41 gol atarken, kalesinde 24 gol gördü.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri