İlhan Palut: Yönetimle aramda bir problem yok 

Konyaspor Teknik Direktör İlhan Palut Kayacık Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Genç teknik adam transferler ve takımın durumu ile değerlendirmede bulunurken son günlerde sosyal medyada çıkan dedikodulara cevap vererek  yönetim ile aralarında herhangi bir sorun olmadığını kaydetti. Palut: “Öyle bir problem yok. Evet hepimiz isterdik ki transferlerimiz en erken düzeyde tamamlansın. Erzurum’dan itibaren beraber çalışalım, hazırlık maçlarında hepsini tam kadro oynatalım ama bazen transferde istediğiniz hedeflere istediğiniz hızda ulaşamıyorsunuz. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim, aslında istesek transferi çoktan kapatmış bir kulüp olabilirdik. Ama bu noktada doğru oyunculara gitmek lazım. Takımımıza direkt katkı sağlayacak oyunculara gitmek lazım ve direkt gittiğimiz oyuncuların da transferi bazen bugünden yarına çözülmüyor. Evet şu anda eksiklerimiz var. Bunun için yönetimimizle çalışmaya yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Erken olmasındansa doğru isimlerle transferi kapatmak bizim temel hedefimiz. Sorun noktasına geldiğimiz zaman hele ki ayrılma noktasındaki büyük bir kriz hiç aklımızın ucundan geçmeyen bir şey. Özellikle benim kendi ruhum savaşan, elindekiyle en iyisini yapmaya çalışan, bütün futbolculardan yüksek potansiyeli almaya çalışan bir antrenörüm. Ufak tefek gecikmeler, zorluklar bizi bu noktaya asla taşımaz. Öyle bir durum yok” ifadelerini kullandı.
SERDAR GÜRLER SİVAS MAÇINDA SÜRE ALABİLİR 
Takımın yeni transferleri hakkında değerlendirmede bulunan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut Serdar Gürler’in sakatlığının çok konuşulduğunu ancak oyuncunun geçtiğimiz sezon ki sakatlığıyla ilgili sıkıntı yaşamadığı söyledi. Palut:  “Serdar Gürler’in geçen sezonki sakatlığıyla ilgili problem yaşamadık. Sivasspor maçında belki 90 dakika olmaz ama  Serdar’dan faydalanacağız. Abdülkerim Bardakçı’nın ise önemli bir sakatlığı yok. Hazırlık maçında riske etmek istemedim. Lig maçı olsaydı oynatırdım” diye konuştu. 
MPOKU’NUN KATKI SAĞLAMASINDAN UMUTLUYUM 
Konyaspor’un yeni transfer M’Poku hakkında da konuşan Palut, “M’Poku inanılmaz özveriyle çalışıyor. Arap liginden gelen oyuncular genelde fiziksel düşüklük yaşar ama M’Poku  o anlamda beklentimden yüksek çıktı. Daha iyi olacağını düşünüyorum. Alanyaspor maçında verdiğim görevleri eksiksiz yerine getirdi diyebilirim Cekici için de Mpoku ile benzer düşüncelerim var. Artısı birçok mevkide oynayabiliyor. 8, 10 ve kanatta oynayabiliyor. Alanyaspor maçında kanatta oynadı. Her pozisyonun hem savunma hem de hücum görevlerinin farkında. Altyapısı sağlam, Konyaspor’a çok faydalı olacak” ifadelerini kullandı 


KRAVETS İLE İLGİLİ YÖNETİMLE GÖRÜŞECEĞİZ. MİYA’YI KADRODA DÜŞÜNMÜYORUM 
İlhan Palut Artem Kravets ve Miya’nın takımdaki durumları ile ilgili şunları söyledi: “ Artem Kravets ile igili olarak yönetim kurulumuz ile bir değerlendirme yapacağız. Miya’yı ise kadromda düşünmüyorum”
GENÇ ARKADAŞLARIMIZDAN UMUTLUYUM 
Genç teknik adam  takımdaki genç oyuncular ile ilgilili olarak ise: 1922 Konyaspor’dan Nuri Emre Akşit bizimle devam edecek. Ekrem Kayılıbal da aramızda. Selim Dilli Erzurum kampı sonrası aramızdan ayrıldı. Ahmet Karademir, gelişimini sürdürüyor. Şimdiden kaldıramayacağı yükü vererek oyuncuyu kaybetmek istemiyoruz. Genç bir oyuncu ve zamanla daha iyi noktalara gelecektir. Üzerine baskı kurmamak gerekiyor. Oyuncuyu kaybetmek istemiyoruz” diye konuştu.
ÇOK İYİ MÜCADELE EDECEĞİZ 
Sivasspor maçına çok iyi bir şekilde hazırlanacaklarını vurgulayan Palut, "Ligin ilk maçları her takım için zordur. Güçlü bir takımla oynayacağımızı biliyoruz. Biz de kendimize güveniyoruz. Çok iyi mücadele edeceğiz. Bir planımız olacak ve onu uygulamaya çalışacağız. İnşallah iyi bir sonuç alırız." değerlendirmesinde bulundu.
SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri