İlhan Palut ve Çalımbay 5. kez rakip olacak

Süper Lig'in ilk haftasında 16 Ağustos Pazartesi günü Sivaspor’a konuk olan Konyaspor’da İlhan Palut ile Rıza Çalımbay teknik direktörlük kariyerlerinde 5. kez birbirlerine rakip olacak

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ile Sivas’ı çalıştıran Rıza Çalımbay, Süper Lig'in ilk haftasında bugün 5. kez saha kenarında karşı karşıya gelecek.
İlhan Palut daha önce Konyaspor  ve Göztepe’nin başında, Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivaspor’a karşı 4 maça çıktı. Genç teknik adam, bu karşılaşmaların ikisinden galibiyetle ayrılırken, 2 maçı ise mağlubiyetle tamamladı.
Konyaspor Teknik Direktör İlhan Palut’un Çalımbay’a karşı aldığı sonuçlar ise şöyle:
11 Nisan 2021 - Sivasspor-Konyaspor:3-1


30 Kasım 2020 - Sivasspor-Göztepe:0-1


25 Temmuz 2020 - Göztepe-Sivasspor:3-1


29 Aralık 2019 - Sivasspor-Göztepe:1-0

Süper Lig’in ilk haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor’da deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay’ın, rakibine karşı şansı tutuyor.


Çalımbay, kariyerinde 8 farklı takımın başında Konyaspor’a karşı mücadele etti. Deneyimli hoca, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Ankaraspor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor ve Sivasspor ile Konyaspor’a karşı çıktığı 26 resmi maçtan 11’ini kazandı. Bu maçlarda yeşil-beyazlılar, Çalımbay’ın takımlarına karşı 6 galibiyet elde ederken, 9 müsabaka ise beraberlikle sona erdi.
SPOR SERVİSİ 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri