İlhan Palut müjdeyi verdi

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Rizespor maçı öncesinde camiaya sakatlıklarla ilgili güzel bir haber verdi. Genç teknik adam “Sakatlığı olan isimler de takımla çalışacak duruma” geldi dedi.

Pro-lisans kurusundan dönen Konyaspor Teknik direktörü İlhan Palut takımın salı günü yaptığı akşam idmanına katıldı. İttifak Holding Konyaspor, bir günlük ara sonrasında yaptığı antrenmanla Ç. Rizespor ile oynayacağı 13.hafta maçının hazırlıklarına devam etti.
Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörleri yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana, ülke milli takımlarında bulunan futbolcular İbrahim Sehic, Amir Hadziahmetovic, Sokol Cikallesh Endri Çekici ve Deniz Ertaş katılmazken, milli takımdan dönen Ahmet Karademir çalışmada yer aldı.
Salonda yapılan aktivasyon çalışması ile başlayan antrenman, sahada yapılan ısınma ve 5’e 2 ile devam etti. Futbolcular, parkurda yapılan top çalışmasının ardından oynanan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

ÜST SIRALARA TUTUNALIM VE KOPMAYALIM İSTİYORUM

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Rize maçında 3 puanın planlarını yapacaklarını söyledi

İlhan Palut, ligin 13. haftasında iç sahada oynanacak Çaykur Rizespor maçı öncesi konuştu. Yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini vurgulayan Palut, "Milli arada keyifli ve yoğun çalışmalar oldu. Sakatlığı olan isimler de takımla çalışacak duruma geldi. Tam kadro olarak çalışacağız. Ligde her sonuç olabiliyor. İlk yarıda kalan 7 haftalık periyodu çok düşünmüyorum. Önce Çaykur Rizespor maçına odaklanacağız. Karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın çalışmalarını yapacağız. Her takım puan tablosunda yerini alıyor. Hedefımizi sonuna kadar kovalayacağız. Üst sıralara tutunalım ve kopmayalım, emin adımlarla gitme düşüncem vardı. Takımın enerjisini bire bir hissediyorsunuz çünkü. Neden bu sezon Konyaspor için çıkış senesi olmasın diye düşündük. 12 haftada bir şekilde bunu güzel bir yere oturttuk. istikrarı sürdürmek çok önemli. Aynı konsantrasyon ve ciddiyeti kalan maçlara da yansıtmalıyız" ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri