İlhan Palut ile uzun vadeli plan

Konyaspor yönetimi başarılı teknik direktör İlhan Palut ile sözleşme yenilemek istiyor.

Konyaspor yönetimi başarılı teknik direktör İlhan Palut ile sözleşme yenilemek istiyor. Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen “İlhan Hocamızla başarıya endeksli bir çalışma içerisinde olmayacağımızı belirtmiştik. Uzun soluklu kendisi ile çalışmayı istiyoruz. İlhan hocamızla devam edeceğiz inşallah kısa sürede bir sözleşme de akdederiz” diye konuştu

İttifak Holding Konyaspor’da ilk yarının son maçı öncesinde gündem teknik direktör İlhan Palut. Yeşil-beyazlı ekip sezon sonu sözleşmesi bitecek olan başarılı teknik adam ile sözleşme yenilemeyi planlıyor. Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen daha önce yaptığı açıklamalarda İlhan hocanın futbol aklına güvendiğini ortada başarı olmasa bile kendisi ile uzun soluklu çalışmak istediklerini belirtmişti.

Geçtiğimiz günlerde bir canlı yayına katılan Başkan Özgökçen İlhan Palut ile kısa süre içinde sözleşme imzalamak istediklerini ifade ederek: “ Daha önce de açıkladığımız gibi İlhan Hocamızla başarıya endeksli bir çalışma içerisinde olmayacağımızı belirtmiştik. Ortada bir başarı olmasa dahi Konyaspor'un hedeflerini yerine getirmek istiyorsanız uzun süreli ve uzun soluklu bir çalışma içerisine girme zorunluluğunuz var. Nitekim bu başarıyla taçlandığı zaman işleriniz belki biraz daha kolaylaşabiliyor. Biz İlhan hocamızla devam edeceğiz inşallah kısa sürede bir sözleşme de akdederiz.” diye konuştu.

İLHAN PALUT İLE TARİHİ BAŞARI

Süper Lig'de lider Trabzonspor’un 9 puan gerisinde zirve mücadelesi veren Konyaspor’da, Teknik Direktör İlhan Palut, önemli bir başarıya imza atmış durumda.

Yeşil-beyazlı takım ligde 36 puanla ikinci sırada yer alarak, Palut yönetiminde zirve yarışını sürdürmeye devam ediyor. Genç teknik adam ise bu sezon çıktığı 18 lig maçında 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak lige damgasını vurdu.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, yeşil-beyazlı kulübün son 5 yılında görev yapan 6 teknik adam içeresinde en iyi çıkışı yapan isim oldu. Genç teknik adam süper lig kariyerinde (2.00) puan ile en iyi maç başına puan ortalaması yakaladı.

Konyaspor ve Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de en iyi seriyi yakalayan takımlar oldu. Yeşil-beyazlılar, son 3 haftada kazanarak çıkışını sürdürdü. Yeşil-beyazlılar, bu sezon ligin 10 ile 13. haftalar arasında ise 4 maçlık galibiyet serisi yakalarken, iç sahada ise 15 maçtır kaybetmiyor.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri