İlginç yarışmacı bir şans daha istedi

Kim Milyoner Olmak İster?'in geçtiğimiz bölümüne Galatasaray Üniversitesi öğrencisi Abdullah Çeçen'in ilginç tavırları ve kaybettikten sonra bir şans daha istemesi damga vurdu.

ATV ekranlarında yayınlanan, Kenan ışık'ın sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışma programına Abdullah Çeçen isimli yarışmacı damga vurdu. 

Kurduğu cümlelerle hem seyircileri hem de Kenan Işık'ı şaşırtan Çeçen, tavırlarıyla dikkat çekti. Kenan Işık'ın 'Kiminle buraya geldiniz?' sorusuna 'İki arkadaşımla geldim. Birisi part time' yanıtı veren Çeçen, Kenan Işık'ı ve izleyenleri şaşırttı. Daha sonra Çeçen'e Anne babasının ne iş yaptığı sorulunca "Babam emekli. Annemle internet kafe işletmeye çalışıyorlar" cevabını verdi.

'HİÇBİR ŞEYİ DE BEĞENMİYORSUNUZ'

Kenan Işık sohbetin başından bu yana aldığı yanıtlardan olacak ki "Size de bir şey beğendirmek zor" diyerek tepkisini dile getirdi. Daha sonra yarışmaya başlayan Çeçen, ikinci soruda "Pratik zekalı insanlar mangala yelpaze yaparken kolları yorulmasın diye hangisini kullanırlar" sorusunda takıldı. Çeçen süre dolduğu anda 'Joker hakkımı kullanmak istiyorum' dedi. Süresi dolan yarışmacı, yarışmadan elenirken olanları anlamakta zorluk çekti.

'0 TL Mİ KAZANDIM?'

 Abdullah Çeçen duruma itiraz ederek "Joker kullanmaya karar verdiğimde 3 saniye kalmıştı" dedi ve Kenan Işık'tan bir şans daha istedi. Ünlü sunucu bu ilginç istek karşısında ne yapacağını bilemezken 'Eğer bir şans daha verseydik bu yarışmayı yapamazdık' cümlelerini kurdu. Genç şaşkınlık içinde "0 TL mi kazandım" diyerek koltuktan kalktı. Ünlü sunucu da "Evet 0 TL. Bu bir tek sizin başınıza gelmedi" diyerek yarışmacıyı teselli ederek uğurladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri