Ilgın festivali futbol turnuvası başladı

Türkiye Futbol Federasyonu herkes için futbol, Konya HİF İl Temsilciliği turnuvaları tüm hızıyla devam ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu herkes için futbol, Konya HİF İl Temsilciliği turnuvaları tüm hızıyla devam ediyor. İl merkezinde düzenlenen; Karatay kurumlar arası, Bankalar, Arena Cup, İmaş Makine, Konya Koruma Kurulu, Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetimli Serbestlik, Karatay İÖO ve Başkent Bahar ve Hoşgörü futbol turnuvaları çeşitli sahalarda devam ediyor.

Konya HİF İl temsilciliği ve Ilgın HİF İlçe Temsilciliği ile birlikte “Ilgın Kaplıca Sağlık Kültür ve Turizm Festivali” kapsamında Ilgın ilçemizde başlayan futbol turnuvası ile tatlı bir rekabet ortamında kardeşlik ve dostluğun pekişmesi, ilçede ki sosyal ve sportif aktivitelerle zenginlik kazandırmak, sağlık için spor yaptırmak ve festivali kutlamaktır.

Festivalde TFF HİF kapsamında düzenlenen Futbol Turnuvası Ilgın Özler halı sahada başladı. Toplam 15 takımın katıldığı turnuvanın açılışına; Ilgın Kaymakamı Cahit Işık, Garnizon Komutanı Kani Köse, Belediye Başkanı H.İbrahim Oral, Cumhuriyet Başsavcısı Nusret Şahin, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Ferit Kesler, Tahir Taşyüz, HİF İl Temsilcisi İbrahim Karabacak, Ahmet Baykan, ilçe protokolü ve çok sayıda sporsever katıldı. Turnuvanın açılış maçını il hakemi Yasin Şahin yönetirken ilk vuruşu Kaymakam Cahit Işık ve Belediye Başkanı H.İbrahim Oral birlikte yaptılar.

Turnuva ile ilgili açıklamada bulunan HİF İl Temsilcisi İbrahim Karabacak: “Öncelikle Ilgın ilçemizde gerçekleşen festivali kutlarım. Turnuvanın düzenlenmesinde başta Ilgın Belediye Başkanı H.İbrahim Oral ve HİF İlçe Temsilcisi Ayhan Paşa olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederken, katılımcı tüm takımlara centilmence maçlar ve başarılar dilerim” dedi.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri