İletişim Başkanlığı'ndan açıklama: Bu şahıslar hakkında soruşturma başlatıldı

“Cumhurbaşkanlığı Gazetesinin kurulduğuna” ve bazı şahısların bu gazetenin “istişare kuruluna atandığına” ilişkin yapılan paylaşımlarla ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanlığı forsuyla gazete kurup Konyalı ismi yönetime alan şahıslarla ilgili Merhaba Gazetesi'nin yapmış olduğu haber ses getirdi. Söz konusu gazetenin gerçek dışı olduğu belirtilen açıklamada ilgili kişilere soruşturma açılacağı da eklendi. Merhaba Gazetesi'nin konuyla ilgili haberini okumak için tıklayınız. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde: 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın Konya’da ve Türkiye genelinde yukarıda belirtildiği gibi bir faaliyeti söz konusu değildir. Bu gerçek dışı paylaşımı yapan şahıslar hakkında gerekli işlemler Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanlığı tarafından başlatılmıştır. 

Vatandaşlarımızın, resmi makamlarca yapılmayan, kamu kuruluşlarının adını taşıma iddiasında bulunan bu tür paylaşımlara itibar etmemelerini ve bu paylaşımların yayılmasına vesile olmamalarını kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri