İlçe hastaneleri hızla yükseliyor

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz Akşehir, Ilgın, Kadınhanı ve Sarayönü Devlet Hastaneleri’nde bir takım incelemelerde bulundu.

İnşaatı sona eren ve devir işlemleri tamamlanan Ilgın Devlet Hastanesi’ndeki son durum hakkında Hastane Başhekimi Uz. Dr. Levent Yılmaz’dan bilgi alan Darılmaz, taşınma sürecinin sorunsuz bir şekilde tamamlanması için gayret gösteren hastane yönetimine teşekkür etti. Yeni hastanede hasta konforu ve hizmet alanlarının çağdaş standartlara uygun hale getirilmiş olmasından son derece memnuniyet duyduklarını ifade eden Darılmaz, “Önce eski hastaneye sonra da yeni hastaneye bakanlar eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı rahatça görebilirler. Bundan sonra Ilgınlı vatandaşlarımız en kaliteli sağlık hizmetini yeni ve teknolojik cihazlarla donatılmış modern hastanemizden alacaklar” dedi. Ilgın’dan sonra Akşehir’e geçen ve eski hastane binasının son durumu hakkında Akşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Bülent Erdem’den bilgi alan Darılmaz, eski binanın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağını vurguladı. Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Mehmet Teker’in de eşlik ettiği ziyarette Başhekim Teker, Akşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin sorun yaşamadan hizmet verebilmesi için Konya ADSH olarak her türlü desteği vereceklerinin altını çizdi.

HASTALAR DAHA İYİ HİZMET ALACAK

Sarayönü Devlet Hastanesi’nde de incelemelerde bulunan Darılmaz, Diyaliz Merkezi’nin hazır hale geldiğini ve cihazların beklendiğini belirtti. Sarayönü ilçesi ile civar köylerinde yaşayan diyaliz hastalarının diyaliz hizmetinden daha kolay ve daha hızlı ulaşmaları için açılacak olan ünitenin önemine değinen Darılmaz, sürecin hızlı bir şekilde tamamlanması adına gösterdiği gayretten dolayı Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sinan Bahçacı ve hastane idarecilerine teşekkür etti.

Kadınhanı Devlet Hastanesi’ni de ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında Kadınhanı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Ali Çiçekler’den bilgi alan Darılmaz, ısınmada yüzde kırk civarında tasarruf sağlayacak olan sistemin ihale sürecinin bütün yer tesliminin yapıldığını ve kırkbeş gün içinde hizmete gireceğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri