İl Özel İdaresinden Amatör Spor Kulüplerine 60 Bin Tl Malzeme Desteği

Yozgat’ta amatör spor kulüplerini desteklemek amacıyla İl Özel İdaresi tarafından alınan 60 Bin TL’lik spor malzemeleri düzenlenen törenle amatör spor kulüplerine teslim edildi.      Valilik toplantı salonunda düzenlenen...

Yozgat’ta amatör spor kulüplerini desteklemek amacıyla İl Özel İdaresi tarafından alınan 60 Bin TL’lik spor malzemeleri düzenlenen törenle amatör spor kulüplerine teslim edildi.

     Valilik toplantı salonunda düzenlenen törene Vali Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık, Yozgat ASKF Başkanı Hakan Bektaş ve amatör spor kulüp temsilcileri katıldı.

Vali Yazıcı, "Amatör spor kulüplerimiz, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmasının yanı sıra sportif faaliyetlere katılmalarını sağlamasıyla, sokaktaki olumsuz hareketlerin engellenmesine de katkı sağlıyor. İlimizde faaliyet gösteren on sekizi futbol, ikisi basketbol, ikisi voleybol ve biri de hentbol olmak üzere yirmi üç amatör spor kulübüne toplam 60 bin TL tutarında malzeme yardımı yapıldı. Bizler bu sene tam olarak sporun içerisinde olacağız. Alt yapıyı geliştirmek için de çalışmalarımız olacak. Bizler üzerimize düşen vazifeyi bu sene daha iyi yapmaya gayret edeceğiz.İnşallah bundan sonra daha da güzel işler çıkarmaya çalışacağız."diye konuştu.

    Yozgat ASKF Başkanı Hakan Bektaş ise yaptığı konuşmada amatör spor kulüplerine böyle destekte bulunulmasının önemli olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından Vali Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık ve Yozgat ASKF Başkanı Hakan Bektaş 23 amatör spor kulüp temsilcilerine, alınan spor malzemelerini teslim etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri