İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan’a Ziyaretler Sürüyor

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Muhammed Ali Genç ile Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan’ı ziyaret etti.Tarım ve Kırsal Kalkın...

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Muhammed Ali Genç ile Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan’ı ziyaret etti.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Muhammed Ali Genç’i misafir eden Ayhan, İl Özel İdaresi’nin kırsalda yürüttüğü çalışmaları anlatarak köylerin gelişip güzelleştiğini söyledi. Tarım sektörünün gelişmesine yönelik önemli çalışmalar yapıldığını vurgulayan Ayhan İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün 55 adet proje uygulayarak 6 milyon 852 bin lira harcama gerçekleştirdiğini belirtti.

TKDK İl Koordinatörü Muhammed Ali Genç ise İl Özel İdaresi’nin başarılı çalışmalar ortaya koyduğunu kaydederek, et ve süt üreten işletmelere yatırım başta olmak üzere meyve, sebze ve su ürünlerinin işlenip pazarlanması ile kırsal turizm gibi alanlarda kurumun destekleme yaptığını hatırlattı.

Daha sonra ise Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ’ı misafir eden Ayhan’a Çetindağ, odanın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri