İl Genel Meclisi’nden tesis atağı

Konya İl Genel Meclisi Gençlik ve Spor Komisyonu, Nisan ayı çalışmaları kapsamında İlçelerdeki spor tesisi ihtiyaçlarını yerinde inceledi.
Komisyon, Meclis üyelerinin verdiği önerge doğrultusunda Cihanbeyli İlçesine bağlı Yeniceoba ve Gölyazı kasabaları ile Çumra İlçesine bağlı İçeriçumra ve Dinek Kasabalarına giderek, yetkililerden bilgi aldı.
Meclis Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı İbrahim Gün, üyeler Cemal Babaoğlu, Süleyman Kaygısız, Abdülkadir Sarıkaş ve Beycan Kalkan ile birlikte İl Genel Meclisi üyelerinin Mart ayında Meclis’e sunduğu önergeleri yerinde değerlendirmek üzere Cihanbeyli Yeniceoba ve Gölyazı kasabaları ile İçeriçumra ve Dinek Kasabası’na gitti. Yaptıkları incelemeler ve aldıkları bilgiler doğrultusunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile de istişare ederek, konuyu rapor halinde Meclis’e sunacaklarını belirten Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı İbrahim Gün, raporların şimdiden hayırlı olmasını temenni etti.
İl Genel Meclisi olarak insanların yaşam kalitelerini artırmak için yatırım ve çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Gün, yaşam kalitesinin artmasıyla da sosyal tesis ihtiyaçlarının ortaya çıktığını, Gençlik ve Spor Komisyonu olarak bu konuda gerekli inceleme ve çalışmalarının devam edeceğini kaydetti. Gün, “Köylerimize yapılan yol, su çalışmaları büyük oranda giderildiği için artık sosyal tesisler konusunda hizmet getirmeye çalışıyoruz. Meclis’teki 100 arkadaşımızla bunun için çalışıyoruz” dedi. Bölgelerin belediye başkanları ve okul müdürleri ile görüşerek, talep edilen spor tesisleri hakkında bilgi alan heyet, buralarda yaptıkları incelemelerden sonra hazırlayacakları raporu Mayıs ayı birleşiminde İl Genel Meclisi’ne sunacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri