İkizlerin yangında ölmesi

Karaman'ın Sarıveliler ilçesindeki evlerinde çıkan yangında, 4 yaşındaki ikiz çocuklarını kaybeden kadın, ifade verdi.
 İlçeye bağlı Dumlugöze köyünde evi yanan Ali ve Fatma Yelderesi çiftinin 6 çocuğu olduğu, yangın sırasında çocuklardan 4'ünün okulda bulundukları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan güvenlik güçleri, yangın sonrasında anne Fatma Yelderesi'nin ifadesine başvurdu. 
Yangının çocukların sobayla oynarken çıkmış olabileceği, yangın çıktığı sırasında anne Fatma Yelderesi'nin evin biraz uzağındaki ağıla hayvanlara yem vermeye gittiği belirtildi. 
Yoğun kar yağışı nedeniyle köyde telefonlar arızalı olduğu için vatandaşın durumu itfaiyeye haber veremediği, yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştığı öğrenildi. 
Çocukların babası Ali Yelderesi'nin ise olay sırasında çalışmak üzere gittiği Antalya'nın Alanya ilçesinde olduğu, evinin yanıp 2 çocuğunun yangında hayatını kaybettiği haberinin kendisine burada verildiği ifade edildi. Yangında ölen çocukların cesedinin otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildiği, 2 çocuğun yanarak mı yoksa dumandan zehirlenerek mi öldüğü ve yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. Dün, Sarıveliler ilçesine bağlı Dumlugöze köyündeki bir evde çıkan yangında 4 yaşındaki ikiz kardeşler Hikmet ve Şifa Hatun Yelderesi hayatını kaybetmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri