‘ikinci 40 Yıl’ Albümü Basına Tanıtıldı

Müzik ve Sinema Derneği (MÜSİDER) bünyesinde 6 sanatçı tarafından seslendirilen ‘İkinci 40 Yıl’ albümü basına tanıtıldı.

Müzik ve Sinema Derneği (MÜSİDER) bünyesinde 6 sanatçı tarafından seslendirilen ‘İkinci 40 Yıl’ albümü basına tanıtıldı. MÜSİDER Genel Başkanı Arslan Ateş; Eşref Ziya Terzi, Ömer Karaoğlu, Ammar Acarlıoğlu, Abdulbaki Kömür, Taner Yüncüoğlu ve Umut Mürare’nin albüme büyük emek verdilerini söyledi.

Müzik ve Sinema Derneği (MÜSİDER) bünyesinde 6 sanatçı tarafından seslendirilen ‘İkinci 40 Yıl’ albümünün gala öncesinde tanıtım toplantısı düzenlendi. Eyüp Sultan Konağı'nda gerçekleşen toplantıda MÜSİDER Genel Başkanı Arslan Ateş, gazetecilerin sorularını cevapladı. Birbirinden değerli sanatçıların ikinci 40 yıl albümü için bir araya geldiğini söyleyen Ateş, “Albüme İkinci 40 yıl adını verdik özellikle kuşak olarak albümde yer alan sanatçılarımız bir dönem sadece ruhu dinlendiren değil ruhu motive eden parçalarla gündem oluşturmuşlardı. Aynı sanatçılarımızın bu dönemde de daha etkin olmalarını istedik. Özellikle insanları motive etme, heyecanlandırma, ayağa kaldırmada önemli eserler ortaya koyulacağına inandık. Bu nedenle böyle bir çalışma organize ettik. Sanatçılarımızda bizi kırmadılar.” dedi.

Son dönemde Türkiye’ye rengini veren mefkûrenin bundan sonraki dönemlere de taşınması gerektiğini söyleyen Ateş, şunları kaydetti: “ Buna küçük müzikal bir destek olması için İkinci 40 yıl adını verdik. Acılar yaşanan bir coğrafyadayız Ortadoğu’ya baktığımızda, İslam dünyasına baktığımızda kan ve gözyaşı var dolayısıyla o düşünce tarzını, o anlayışına herkesten, her şeyden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir zamandayız. Dolayısıyla ikinci 40 yıl derken İslam dünyasına huzur, saadet ve mutluluk getirecek anlayışın hakim olmasını istediğimizi belirmek istiyorum.”

Albümün oluşmasında birçok sanatçının emeği olduğunu vurgulayan Ateş, “Albümde parçası bulunan, sesiyle destekleyen sanatçılarımız Eşref Ziya Terzi, Ömer Karaoğlu, Ammar Acarlıoğlu, Abdulbaki Kömür, Taner Yüncüoğlu ve Umut Mürare albüme büyük emek verdiler. Albümde emeği geçen bütün arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Ateş, 27 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Küçükçekmece Arena Mega’da albümün tanıtım konserinin yapılacağını söyledi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri