İki Oğlunun Öldüğünü Öğrenen Anne Adeta Yıkıldı

Asansör kazasında ölen iki kardeşin annesi, oğullarının öldüğünü öğrenince adeta yıkıldı. Tahir ve Ferdi Kara’nın annesi Arzu Kara, oğullarının öldüğünü geldiği Adli Tıp Kurumu’nun önünde öğrendi. Olayı öğrenince fenalaşan...

Asansör kazasında ölen iki kardeşin annesi, oğullarının öldüğünü öğrenince adeta yıkıldı. Tahir ve Ferdi Kara’nın annesi Arzu Kara, oğullarının öldüğünü geldiği Adli Tıp Kurumu’nun önünde öğrendi. Olayı öğrenince fenalaşan anne, hastaneye kaldırıldı.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda ölen işçilerin otopsi işlemleri devam ediyor. Ölenlerin yakınları Adli Tıp Kurumu önünde bekliyor. En büyük acıyı ise Kara ailesi yaşadı. Baba ve 4 çocuğunun çalıştığı şantiyede iki kardeş hayatını kaybetti. Asansör kazasında Tahir ve Ferdi Kara kardeşler olayda hayatını kaybetti.

Adli Tıp Kurumu’na gelen baba Mithat Kara ve diğer oğulları gözyaşlarını tutamadı. Yağmurun da yağmaya başlamasıyla acılı baba “Benim oğullarıma dağlar taşlar ağlıyor, Allahım sabır ver.” şeklinde feryat etti.

Bir süre sonra anne Arzu Kara da Adli Tıp Kurumu önüne geldi. Çocuklarının öldüğünden habersiz olan anne sakin bir şekilde geldiği kurum önünde eşinin ve diğer oğullarının ağladığını görünce ne olduğunu sordu. Cevap alamayan anne, ısrarla ne olduğunu öğrenmeye çalıştı. Bir süre sonra gözü yaşlı baba “Çocukların iki tanesi nerede, iki tanesi öldü.” dedi. İki oğlunun öldüğünü öğrenen anne bir anda yıkıldı. Feryat eden anneyi yakınları sakinleştirmeye çalıştı. “Bana yalan söylediler.” diye ağlayan anne fenalaşınca hastaneye götürüldü.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri