İki Mahalleyi Bağlayan Altgeçit Hizmete Açıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve iki mahalleyi birleştiren altgeçit törenle hizmete açıldı. Şehiriçindeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve ulaşım sıkıntısına kalıcı çözüm üretmek için Plevne Mahallesi'ndeki...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve iki mahalleyi birleştiren altgeçit törenle hizmete açıldı. Şehiriçindeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve ulaşım sıkıntısına kalıcı çözüm üretmek için Plevne Mahallesi'ndeki Demiryolu Caddesi ile Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki TCDD Caddesi'ni birleştiren altgeçit açıldı. Törene Vali Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karayolları 14. Bölge Müdürü Öner Özgür, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve diğer vatandaşlar katıldı.

Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Şinasi Çağlı ve Plevne Mahallesi Muhtarı ve Cemil Erdoğan, altgeçit projesinden dolayı Başkan Uğur'a teşekkür etti. Başkan Uğur ise geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettiğini, bu ziyarette Balıkesir'in meselelerini ve isteklerini ilettiğini söyledi. Uğur, "Geçtiğimiz hafta çok bereketli ve hareketli bir hafta oldu. Hafta başına da bu açılış töreniyle büyük bir enerjiyle başladık. Geçen hafta çarşamba günü Sayın Cumhurbaşkanımız, ilk büyükşehir belediye başkanı olarak bizi kabul etti. Balıkesirlilerin beklentilerini, arzularını ve isteklerini ilettik. Cumhurbaşkanımız'ın hepinize çok selamı var. Balıkesir'e değer veriyor. Balıkesir'de yapılması gereken yatırımların takipçisi olacağını belirtti." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan yardımcıları ve bakanların katılımıyla Bursa'da yapılan büyükşehir belediye başkanları toplantısı hakkında da bilgi veren Uğur, altgeçit projesinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak, "Balıkesirimiz'e yapacağımız çok güzel şeyler var. Bugün yağmur yağdı, Atatürk anıtındaki törene 15 dakikada ulaşamadık. Balıkesir'in köprülü kavşaklara, geçitlere ihtiyacı var. İnşallah bu işleri, merkezî hükümetimizin desteğiyle yapacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Büyük bir emekle çalıştılar, kısa sürede bu işi yaptılar." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Vali Yaman, Başkan Uğur, Karayolları 14. Bölge Müdürü Özgür ve diğer başkanlar, kurdele keserek altgeçidi açtı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri