İki futbol adamı da AK Parti'den aday adayı

Tanju Çolak, Ak Parti'den Urla Belediye Başkanlığı'na adaylığını koydu... Efsane futbolcunun dilekçesini bugün teslim etmesi bekleniyor... Eski hakemlerden Kuddusi Müftüoğlu'nun da Alanya Belediye Başkanlığı'na adaylığını koyması bekleniyor

Türk futbolun gelmiş geçmiş en golcü futbolcularından olan Tanju Çolak, daha önce belediye başkan adaylığı hakkında yaptığı bir açıklamada şunları söylemişti: "Güzel eserler bırakmak istiyorum. Böyle bir düşüncem var. Şu anda tabii büyüklerimle, ailemle görüşmek zorundayım. Urla'dan ilçe başkanı teklif etti. Sahil yeri, güzel. AK Parti adına iyi bir hizmet verelim dedik. Amaç o" cevabını verdi.

MÜFTÜOĞLU DA ADAY

Eski hakemlerden Kuddusi Müftüoğlu da Antalya'nın Alanya ilçesinden belediye başkanlığına adaylığını koydu.

AK Parti İlçe Teşkilatı'na giden hakem Müftüoğlu başvuru formunu AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney'e teslim etti. Ardından gazetecilerin karşısına çıkan Müftüoğlu, AK Parti'den Alanya Belediye başkan aday adayı başvurusunda bulunduğunu söyledi.

Adaylık süresince hakemliği bıraktığını dile getiren Müftüoğlu, "Hakemliğe bir süre ara verdim. Geri dönüp dönmeyeceğim de adaylık süresinin ardından belli olacak. Hakemliğe geri dönüş olabilir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri