İkaza Rağmen Engelli Geçidine Araç Park Edeni 155'e Şikayet Ediyor

Samsun’un Bafra ilçesinde engelli rampası önlerine araç park edenleri ikazlarına rağmen önleyemeyen bir vatandaş durumu 155 polis ihbar hattına bildirerek kurallara uymayan araçları çektiriyor.Hükümet Caddesi üzerinde engelli vatandaşların...

Samsun’un Bafra ilçesinde engelli rampası önlerine araç park edenleri ikazlarına rağmen önleyemeyen bir vatandaş durumu 155 polis ihbar hattına bildirerek kurallara uymayan araçları çektiriyor.

Hükümet Caddesi üzerinde engelli vatandaşların tekerlekli-akülü araçlarıyla kaldırıma çıkmasını sağlayan 'rampalar' önüne araçlarını park edenlerle mücadele eden duyarlı vatandaş Uğur Yarar, “Vatandaş geliyor, aracını park ediyor. Uyarıyorum, bazıları hemen kaldırıyor araçlarını, ancak umursamayan veya küstah tavır sergileyenler de oluyor. Yaya geçidi işgali için kavga dahi ettiğim oldu. Ben de direk 155 polis ihbar hattını arıyorum. 7 gün 24 saat aynı sorunla karşı karşıyayız. Yayaların ve özellikle engellilerin geçiş yapabileceği başka bir yer yok. Onları düşünmek zorundayız” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri