İhtiyaç sahiplerine kermez

Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Beyşehir Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geliri tamamen ihtiyaç sahibi vatandaşların yararına kullanılmak üzere kermes etkinliği düzenledi
Konya'nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Beyşehir Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geliri tamamen ihtiyaç sahibi vatandaşların yararına kullanılmak üzere kermes etkinliği düzenledi.
Beyşehir Belediye İş Merkezi zemin katındaki salonda gerçekleştirilen kermesin açılış törenine AK Parti Konya Milletvekili Adayları Gülay Samancı ve Mustafa Akış, MHP Konya Milletvekili Adayı Oktay Metli, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Göl Feneri Derneği Başkanı Hasan Takavcı ve vatandaşlar katıldı.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol ve vatandaşlar gıda ve giyim malzemelerinin satışa sunulduğu stantları gezdi. Bu arada, Göl Feneri Derneği'nin kuruluşunun 7. yıldönümü nedeniyle özel olarak hazırlanan pasta da protokol tarafından kesildikten sonra katılımcılara ikram edildi. Kermesin bir hafta süreyle açık kalacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri